L´essence

Beautytester* reviewt AVEDA Tulasāra™ (Facial Dry Brush, Oleation Oil, & Concentrates Calm, Bright, Firm) 

 

Geavanceerde wetenschap, Ayurvedische kennis en bewezen resultaat.

Aveda introduceert vanaf 14 augustus Tulasāra™. Tulasāra™ is geavanceerde effectieve huidverzorging. Deze nieuwe lijn bestaat uit producten, reinigingsrituelen en professionele gezichtsbehandelingen. In het Sanskriet betekent Tulasāra™ het bewegen naar balans, geïnspireerd op Ayurveda en de Ayurvedische benadering om een gezonde, uitgebalanceerde huid te bereiken. De producten van Tulasāra™ werken zowel op korte als op lange termijn en helpen het natuurlijk herstelvermogen van de huid te versnellen. Dit alles op basis van een mix van uitgekiende, werkzame en geavanceerde ingrediënten en bewezen formuleringen, gecombineerd met effectieve huidverzorgingstechnieken en de kunst van aromaology®.

Wie kun je dit adviseren?

Iedereen! Stressmomenten, slaapgebrek en vermoeidheid kunnen al snel sporen achterlaten op de huid. Er heerst bij de meesten dan ook een grote behoefte om in het leven meer balans te krijgen en zodoende ook de huid weer in balans te brengen. Wie wil zijn huid nu niet in balans brengen en houden? Een evenwichtige huid toont de afwezigheid van negatieve invloeden: stressvrij, gezond en stralend.

Hoe kun je het adviseren?

Beginnend met het Awakening Ritueel. Dit ritueel bestaat uit twee stappen. Borstel eerst zachtjes de droge huid met de Tulasāra™ Radiant Facial Dry Brush om te exfoliëren en een zachte, egale teint te krijgen. Vervolgens geef je de huid een ontspannende gezichtsmassage met de plantaardige, voedende Tulasāra™ Radiant Oleation Oil, een olie die de microcirculatie helpt te stimuleren en de huid voedt. 4 pompjes olie verwarmen tussen de handen en aanbrengen op de huid met middels de massage. De olie 4 minuten laten zitten, daarna reinigen met een cleanser en beginnen met je verzorging, in dit geval met 1 van de concentrates (Firm, Calm of Bright). 2 pompjes van een concentrate tussen je handen verwarmen en gelijkmatige aanbrengen op de huid, neem hals en decolleté ook mee. Even inlaten werken en je dag-/nachtverzorging aanbrengen.

Het resultaat?

Een stralende en gezonde huid.Na ruim 5 weken gebruik moet ik zeggen dat mijn huid er frisser, egaler, steviger en gezonder uit ziet. De concentrates Firm en Calm zijn mijn favoriet! Calm is heerlijk voor na het scheren, het hersteld en kalmeert mijn huid. Voorkomt zo irritaties en verminderd roodheid. De Firm verstevigt mijn huid en geeft hem een gezonde gloed. Alle producten voelen goed aan en ruiken uitermate heerlijk. Ik was al fan van Aveda, nu des te meer!

Tulasāra™ Facial Treatments zijn exclusief te boeken bij Aveda salons. Kijk op www.aveda.nl voor een salon en/of verkooppunt bij jou in de buurt en voor meer informatie over deze en alle andere prachtige producten van Aveda. 

  *Beautytester: Kevin van Attikum, werkzaam bij ICI Paris XL Almelo

 

Beautytester* reviewt Soap Treatment Store Wonder Balm

De Wonder Balm is een alleskunner die je kan je gebruiken voor droge plekjes, nagelriemen, eeltplekjes, droge voeten en handen, onder je ogen, op je lippen. Door de combinatie van 100% natuurlijke vego jelly, arganolie en jojoba olie werkt het extreem herstellend en voedend. Voor ieder huidtype geschikt.

Onze  Beautytester Astrid de Veen en haar dochter hebben beide de Wonder Balm getest.

De dochter heeft de Wonder Balm getest op haar handen. Ze werkt in de zorg en wast meerdere malen per dag haar handen. Ze kan niet tegen de handzeep, die in de zorg wordt gebruikt. 

Op haar handen heeft ze droge plekken en op bepaalde plekken gingen haar handen zelfs stuk. In eerste instantie leek het een soort van eczeem te zijn. Maar na navraag bleek de samenstelling van de handzeep veranderd te zijn waardoor deze plekken op haar handen ontstonden. Na gebruik van de Wonder Balm ging de jeuk weg, wat natuurlijk erg prettig is. Na twee weken gebruik zijn de droge plekken met de helft verminderd. 

Astrid heeft de Wonder Balm gebruikt voor haar voeten. In de zomerperiode heeft zij zeer droge voeten. 

Bij het eerste gebruik was haar eerste reactie: wat een vette crème. Maar na gebruik, voornamelijk in de avond, trok de Balm zeer goed in en voelde deze niet zo heel vet aan. De crème trok namelijk gelijk in. Na twee weken gebruik zijn de kloofjes een stuk minder geworden. Doordat de droogheid en de kloofjes aan het verminderen zijn, voelen de voeten weer heerlijk aan. 

Beiden zijn overtuigd van de Wonder Balm, de Wonder Balm maakt haar naam waar.

 *Beautytester: Astrid de Veen, werkzaam bij ICI Paris XL Lelystad