L´essence

Colofon

Wat is L'essence?

L´essence is een kwartaalmagazine dat als medium in woord en beeld bijdraagt aan vermeerdering van kennis en kunde op de winkelvloer, namens de branche, de parfumerie- en cosmeticahuizen, relevante opleidingsinstituten en andere belanghebbende partijen.

Voor wie is L’essence?

Doelgroep van dit vakblad zijn de verkoopmedewerksters in de parfumerie(speciaal)zaak. De verkoopmedewerkster in de parfumerie is de ambassadrice van het product, de productlijn of het merk. In haar advies of verkoopgesprek kan zij de klant in een aan beide zijden gewenste richting ‘sturen’. In L’essence kunnen de deelnemende huizen, binnen de speciaal daarvoor ontworpen formule, precies die argumenten aanreiken die de medewerker in haar verkoopgesprekken en –adviezen kan benutten.

Wie maken L'essence?

Tine Lafaire, hoofdredacteur
Tine loopt al 30 jaar mee in de cosmeticabranche. Ooit begon ze als schoonheidsspecialiste, maar ze is vooral actief geweest als cosmetica adviseur en trainer voor diverse cosmeticahuizen en – merken. Tine ’s enthousiasme voor het maken van een vakblad voor de parfumeriemedewerker, heeft zijn wortels in haar verleden als trainer. ‘Een goede uitleg, de boodschap echt overbrengen, is een hele kunst. Een kunst die alle meiden en vrouwen die in Nederland op de winkelvloer van de parfumerie staan, beheersen. Ze zijn ambassadrice van elk afzonderlijk product dat ze verkopen en daarvoor hebben ze goede informatie en een goede verkooptechniek nodig. Daarom ben ik blij dat L’essence er is.’

Contactgegevens H&B Multimedia B.V.

Contact
Claudia Demmers
088-4455933
info@lessence.nl

Postadres
Postbus 30163
1303 AC Almere
Nederland

Bezoekadres
Vlotbrugweg 1B
1332 AE  Almere
Nederland