4 april 2018

5 minutes a day make those lines Go away!

Are You Ready To Rumble? We zijn constant met onze healthy lifestyle bezig,....( als het goed is!😉)

- Gezonde voeding, (koop ik nu wel of niet biologisch?!),

- Niet roken

- 8 uurtjes slaap (Als Netflix niet bestond,...)

- Niet teveel alcohol( is wel mogelijk Maarja,...)

- 2x in de week sporten( als Netflix ook meetelt dan haal ik dat wel)

Is het dan niet raar dat we wel ons lichaam trainen en niet ons gezicht?

De mimische gezichtsspieren beïnvloeden de gezichtsuitdrukkingen en zijn fijner van structuur dan lichaamsspieren, waardoor er sneller rimpels en lijntjes ontstaan. Training van deze spieren is essentieel om verslapping tegen te gaan. Door dagelijks je gezicht te trainen versterk je de spieren aanzienlijk en stimuleer je de doorbloeding. Met als resultaat een jeugdigere uitstraling en een mooie gezonde Glow!!

Keep your face fit

  • Babassu Skin Gym is het 100% natuurlijke alternatief voor botox en fillers. Reken af met je onderkin, kraaienpootjes rondom je ogen en die hangwangen. Werk gericht aan stevigere spieren, strakkere contouren en een open energieke blik.
  • Babassu introduceert een Total Workout  voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. 
  • Babassu Skin Gym kun je ALTIJD & OVERAL doen: thuis, op werk, in de auto of voor de tv mét Netflix op😉

Forehead & Eyes

De eerste tekenen van veroudering zijn zichtbaar op het voorhoofd en rondom de ogen. Denk aan fronsrimpels en de kraaienpootjes. De huid rondom de ogen is het meest kwetsbaar, waardoor sporen van vermoeidheid en veroudering goed zichtbaar zijn.
Met de Skin Gym-oefeningen voor het voorhoofd en de ogen, maken we de spieren sterker met als resultaat een energieke, open blik.

Op de website SkinGym.nl vind je verschillende oefeningen. Via korte, heldere video’s legt de Babassu skinstructor uit hoe je zelf op elk gewenst moment van de dag je gezicht kunt trainen. Door je aan te melden voor de Skin Gym-nieuwsbrief ontvang je wekelijks nieuwe oefeningen en handige tips. 

En nù lekker zelf thuis aan de slag met het trekken van gekke bekken ;)


L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten