10 januari 2018

Abeille Royale: Dé anti-aging innovatie van huis Guerlain

De kracht van een serum, de rijkdom van een olie, de frisheid van een lotion. De unieke Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil verjongt, voedt en herstelt - zónder vet aan te voelen. Deze niet vette olie-in-water formule, verrijkt met exclusieve bijenproducten en Commiphora olie, is de nieuwste innovatie van Huis Guerlain voor een onmiddellijk vollere en stralende huid.

Een innoverende textuur


De textuur van de Youth Watery Oil is een ware paradox op formulegebied. Guerlain vertelt over de inspiratie voor een olie-in-water formule: “Naar het evenbeeld van de vrouwen van nu die de rijkdom van een olie willen, maar zonder vet effect, en de lichtheid van een verfrissende lotion, maar zonder kleverig effect.”  

Het geheim van deze olie-in-water formulering schuilt in de nauwkeurige selectie van vier verschillende glycolen, gekozen om hun complementaire werking. Deze unieke combinatie zorgt voor een sterk hydraterende, rijke structuur die vocht inbrengt en vasthoudt maar ook zeer snel intrekt. 

Uitzonderlijke grondstoffen


De buitengewone formule van de Abeille Royale Youth Watery Oil is gebaseerd op de Abeille Royale honing geproduceerd door de zeldzame inheemse zwarte bij. De zwarte bij leeft op het eiland Ouessant (voor de Bretonse kust) en heeft een uniek natuurlijk ecosysteem met een onaangetaste biodiversiteit. De honing bezit, dankzij de uitzonderlijke leefomgeving van de zwarte bij, een evenwichtige rijkdom aan aminozuren en sporenelementen, die een belangrijke rol spelen in de regeneratie van cellen - waarvan de effecten wetenschappelijk bewezen zijn.  

Abeille Royale wordt in de Watery Oil aangevuld met de exclusieve koninginnengelei (een zeldzaam concentraat van gluciden, eiwitten en vitaminen) en Commiphora olie, die al 3000 jaar in de traditionele Indiase geneeskunde bekend staat om haar herstellende eigenschappen. Met dank aan deze hoogwaardige ingrediënten en de baanbrekende Blackbee Repair technologie, die zich niet alleen op de huidcellen maar ook op de zenuwcellen richt, is de Abeille Royale Youth Watery Oil dé anti-aging innovatie van dit moment.


Onmiddellijke én langdurige effecten


De Youth Watery Oil verbetert en verjongt de uitstraling van de huid zichtbaar. Zij is geschikt voor alle huidtypen vanaf 30 jaar en maakt haar voller, strijkt haar glad en verheldert haar onmiddellijk en langdurig. Uit testresultaten door een onafhankelijke huidspecialist bleek dat vrouwen onmiddellijk een aanspannend en gladstrijkend effect en een verbeterde huidstructuur ervaarden én op langere termijn zelfs profiteerden van een langdurig gladde, fijne en stralende huid.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten