10 januari 2018

AERIN Tuberose Collectie: een ode aan de tuberoos

Deze herfst ontrafelt AERIN het mysterie van de tuberoos met twee luxueuze parfums. De AERIN Tuberose Collection telt twee nieuwe producten, als eerbetoon aan de veelzijdige bloem die symbool staat voor liefde en vriendschap: Tuberose Le Jour en Tuberose Le Soir – het geheim voor stralende dagen en elegante avonden.

Tuberose Le Jour


Tuberose Le Jour vangt het frisse, dauwachtige karakter van de elegante, vrouwelijke bloem bij het ochtendgloren. Le Jour opent met de zonovergoten frisheid van oranjebloesemolie en Orange Flower Absolute. Met in het hart de natuurlijke schoonheid van de tuberoos die opnieuw tot leven komt in de twee verfijnde, exclusief voor AERIN ontwikkelde ingrediënten: Tuberose Co-Extraction, gemengd met een opvallend vleugje Jasmine Absolute, en Tuberose Dawn NaturePrint. Even betoverend als een mysterieuze dagdroom, met het elegante slotakkoord van kasjmier en sensueel cederhout.

“Tuberose Le Jour is geïnspireerd op de magische tuberoosvelden in India, waar de bloemknoppen bij het ochtendgloren worden geplukt om hun sprankelende frisheid te bewaren. Die etherische geur vormt het hart van mijn parfum. Zonnige en koele noten creëren een opvallend contrast, en accentueren het elegante karakter.” Aerin Lauder, oprichtster en creatief directeur, AERIN

Tuberose Le Soir


Tuberose Le Soir omvat het weelderige, bedwelmende aura van de bloem bij het vallen van de avond. In Le Soir combineert AERIN de zachtheid van sandelhout en vanille met de ongeëvenaarde sensualiteit van bloeiende tuberoosbloemen. Het fluwelige karakter van de tuberoos komt tot uiting door twee unieke, hoogwaardige bestanddelen: Tuberose Absolute Essence, de meest geconcentreerde en primaire vorm van de geëxtraheerde bloemengeur, en Tuberose Dusk NaturePrint. Ylangylang voegt een vleugje romigheid toe, kokosnoot maakt het parfum extra pittig. Met een krachtige, hypnotiserende maar zachte sluier als resultaat.

"In India worden de blaadjes van de open tuberoosbloem pas geplukt wanneer de zon ondergaat. Het fascineerde me hoe de geur evolueert door de dag heen en uitgroeit tot een rijk parfum bij het vallen van de avond. Tuberose Le Soir is geïnspireerd op de elegante kracht van dit parfum. Warme en sprankelende noten benadrukken de natuurlijke schittering." Aerin Lauder, oprichtster en creatief directeur, AERIN

Aanvullend in het AERIN Tuberose assortiment


Naast de Eau de Parfums bestaat de AERIN Tuberose Collection uit bad- en verzorgingsproducten, die Aerin speciaal selecteerde om de betoverende geur van tuberoos verder tot leven te brengen. Zo bevat de luxueuze lijn een Tuberose Luxuriant Body Wash om de huid zacht te reinigen en een smeuïge Tuberose Luxuriant Body Cream voor een zachte, soepele huid die heerlijk ruikt. Beide subtiel geparfumeerd met een fijne tuberoosmengeling, die perfect past bij de karakters van zowel Tuberose Le Jour als Le Soir.

De nieuwe AERIN Tuberose-collectie is vanaf 21 augustus exclusief verkrijgbaar bij de Estée Lauder counter van de Bijenkorf Amsterdam en online op esteelauder.nl.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten