30 april 2018

And the winner is...

Tijdens de spetterende gala-avond ter ere van de Beauty Award zijn de winnaars bekend gemaakt van de Professional Beauty Products of the Year 2018. De uitslag kwam tot stand via de voorkeur van een vakjury plus de uitgebrachte stemmen van de bezoekers van vakbeurs Beauty Trade Special begin deze maand (april).

In de categorie gezichtsverzorging ging de prijs naar Medik8 Crystal Retinal. Medik8 slaagt er volgens de jury steeds weer in om op trends vooruit te lopen: “De creatieve geest van de formuleerders brengt ons veel verder dan ooit voor mogelijk gehouden is.” 

Winnaar in de categorie Lichaamsverzorging werd Cellics Cell Elixer, een poeder voor huidvoeding van binnenuit. “Een goed doorvoede huid zal nog beter reageren op huidverbeterende behandelingen”, stelt de jury.

De verkiezing kent tegenwoordig ook een categorie Groene cosmetica. Hier ging Zao Nailpolish remover er met de winst vandoor. “Anno 2018 kun je groen, eco, vegan en happy je nagels lakken EN je lak verwijderen”, schreef de jury. “Dankzij de uiterst milde maar ook zo effectieve remover van Zao.”

In de categorie Make-up was de PUPA Roll Liner de overtuigende winnaar bij zowel de vakjury als het publiek. “Verdomd zeg... dit werkt!”, ervoer de aanvankelijk sceptische jury. “En bibberen mag, want de tool vaart een eigen koers.”

Winnaar in de categorie Apparatuur werd Positive Ageing – Meso T8+. Tegenwoordig worden meerdere disciplines ingezet om het beste anti-aging resultaat te behalen, weet de jury. De winnende apparatuur geeft een schoonheidsspecialiste volgens de jury “alles om je eigen koers te varen, je eigen protocol op te zetten en zo je doel te bereiken. All in one. Dit is 2018.”

FOTO: ROKKI FOTOGRAFIE V.L.N.R. MAURICE CROES EN MERIAM SPIERINGS VAN HERBORIST COSMETICS BVBA, POSITIVE AGEING – MESO T8| NICOLE BOLDER EN HANS BOLDER VAN MEDIK8 | IRENE HARMELINK EN DUCO VAN KEIMPEMA VAN CARE COSMETICS – PUPA MILANO | ALETTE DE VRIES EN JAN DE VRIES VAN MAQUIS IMPORT, ZAO NAILPOLISH | ISABEL VAN DER SMAN, SUZAN OERLEMANS, CAROLINE DE HAAS VAN CELLICS CELL ELIXER.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten