9 maart 2018

Are your lips Kiss-Proof?

De gure wind en vrieskou zorgen voor koude handen en voeten, loopneuzen en droge lippen. Vooral de droge lippen zorgen voor ergernissen. Je hoeft maar je mond te bewegen en de barsten springen in je lip en je lipstick zit ineens niet meer zo mooi....Daarom een paar tips zodat je weer zachte en kissable lips krijgt!

Stiekem op je lip bijten of pulken aan de velletjes van je lippen... Het is geen pretje om droge en gebarsten lippen te hebben. Sommige van ons hebben het hele jaar er last van en andere alleen tijdens de koude periode van het jaar. Hoe dan ook, je hebt vast wel eens gehoord van 'voorkomen is beter dan genezen', dus is het beter om je lippen het hele jaar te verzorgen.

Als de huid goed aanvoelt hoef je niet per se de hele dag dikke balsems op je lippen te smeren. Voor het slapen gaan is dan voldoende.

Als eerste moet je er voor zorgen dat alle losse velletjes van je lippen zijn verwijdert voordat je je lipstick aanbrengt. Dus scrubben!! Dit zorgt niet alleen voor een egale tint, maar ook voor superzachte  lippen.En maak gebruik van een lipprimer als je wilt voorkomen dat de lipstick zich in de lijntjes van je lippen verstopt. DOOR EEN PRIMER AAN TE BRENGEN VOORKOM JE DIT.

En dan Dé nieuwe Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor van Estee? Lauder die echt lief is voor je lippen, hij voelt buitengewoon comfortabel aan.Deze magische lipformule is voorzien van microcapsules met hyaluronzuur, dat middels een time-releasesysteem wordt vrijgegeven, pure hydratatie voor je lippen.Bij het aanbrengen viel me de applicator gelijk op, in zijn "hart-vorm” is het gewoon heel prettig aanbrengen vooral bij je cupidoboog. In slechts één beweging geniet je van perfect gekleurde, zijdezachte & kissable lips! De kleuren zijn intens en blijven tot wel 8 uur lang zitten.

Maar nu komt het moeilijkste! Welke ga je kiezen?!?

Want deze fantastische nieuwe betovering vanPure Color Envy Paint-On Liquid LipColor komt in drie uitgesproken finishes, (en dan heb ik het nog niet over de 24 krachtige,gewaagde,geweldige tinten!!!) Maak een ongekend stijlvol statement in vloeibare matte pigmenten.De rijke pigmenten voorzien je lippen van een intens laagje matte kleur ,die moeiteloos 8 uur houdt zonder uit te lopen.Eis de aandacht op met gewaagde metallic tinten die je lippen hullen in een schitterende glans. De rijke rijke, vloeibare chroomformule hydrateert direct voor volle, zachte lippen en een kleur die urenlang houdt.Of straal zelfverzekerd in verleidelijk glanzend vloeibaar vinyl. De lichte gel is eenvoudig en precies aan te brengen en geeft direct een weelderige, vochtige glans.De lippen lijken voller, gehuld in een sensueel laagje hoogglanzend vinyl.

Adembenemend!


L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten