10 januari 2018

Babyliss lanceert de eerste slimme föhn: BaByliss Sensor Föhn

Zorgeloos je haar stylen? De BaByliss Sensor Föhn is dé must-have voor elke altijd on-the-go vrouw! Nooit meer twijfelen over de temperatuur, nooit meer klungelen met een overload aan opties en áltijd in no-time gezond, glanzend en mooi haar! Dankzij de intelligente digitale sensortechnologie, het slimme design en de ongekend krachtige EC-motor is haarstyling met de Sensor Föhn veiliger, makkelijker en bovendien sneller dan ooit.

De veiligste föhn
De digitale sensor in de Sensor Föhn meet tijdens het gebruik 366 keer per minuut de temperatuur. Hierdoor wordt de luchtstroom nooit warmer dan 70°C, de ideale temperatuur voor haarstyling. Door te föhnen met de constante temperatuur van 70°C blijft het haar gehydrateerd, onbeschadigd en glanzend.

De slimste föhn
De intelligente sensor herkent welk opzetstuk (blow-dry, steilen, diffuser) jij gebruikt en past zich hier automatisch op aan. Zonder blaasmond föhn je je haar droog met 130 km per uur en mét blaasmond bereikt de föhn zelfs een blaaskracht van 208 km per uur. Zo is het haar ongekend snel droog en in model.

Babyliss-Artikel-Slimmefohn

De makkelijkste föhn

De Sensor Föhn is de lichtste föhn op de consumentenmarkt en is easy-to-use. Het slimme maar stijlvolle design heeft slechts drie knoppen: aan-uit, hard-zacht en Coolshot voor optimale fixatie. Met de Coolshot-functie sluit je de haarschubben na de haarstyling, waardoor het haar langer in model blijft, maar ook nóg glanzender, soepeler en zachter voelt en oogt.

De BaByliss Sensor Föhn wordt geleverd met drie opzetstukken en een luxe satijnen pouch om deze in te bewaren. De Sensor Föhn is momenteel exclusief te pre-orderen via Bol.com. Medio november wordt het Sensor-assortiment uitgebreid met een Sensor Föhnborstel, Sensor Curl Secret en Sensor Stijltang.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten