10 januari 2018

Beauty noodgeval? De Clarins SOS maskers komen to the rescue

Is jouw huid futloos, gedehydrateerd of juist glimmend? Clarins schiet te hulp bij elk beautynoodgeval met haar nieuwe SOS Maskers. Verfris en hydrateer met SOS Hydra, herstel disbalans en matteer met SOS Pure of hydrateer en verzacht met SOS Comfort. Stuk voor stuk bieden de SOS Maskers snel en effectief doelgerichte oplossingen voor alle huidtypen, leeftijden en wensen.

SOS Hydra

Voor een intens gehydrateerde, soepele, frisse, zachte en verkwikte huid

Hydrateer intens met een verkoelende crème-gel textuur. Het biologische Kalanchoë extract stimuleert de natuurlijke hydratatie van de huid op meerdere niveaus, terwijl hyaluronzuur (het ‘sponsmolecuul van de huid’) vocht binnenin de huid vasthoudt voor een direct ‘vullend’ effect.

SOS Pure

Voor een egale, gereinigde, frisse, zachte en stralende huid die vrij is van onzuiverheden

Herstel het evenwicht van de gecombineerde tot vette huid met een niet uitdrogende poedercrème textuur. Het biologische morenenbasterdwederik extract beperkt het glimmen van de huid voor een matte maar frisse look. Een combinatie van witte en groene klei absorbeert onzuiverheden, verzacht de huid, egaliseert en laat deze weer stralen.

SOS Comfort

Voor een intensief gevoede, zachte, soepele, stralende en comfortabele huid

Hydrateer en herstel de zeer droge huid met een rijke boter crème textuur met verzachtende wilde mangoboter. Mango-olie helpt de huid te beschermen tegen uitdroging en helpt de soepelheid van de huid te herstellen.

Dit is test tekst

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten