28 september 2018

Chanel in Knokke

Laten we even een paar weken terug gaan in de tijd, een throwback zoals ze dat op social media noemen... én deze is zeker voor herhaling vatbaar!

Want van 30 juli tot en met 19 augustus was Chanel aan de Belgische kust neer gestreken!! Onder het motto "les beiges à la plage" komt het modehuis iedere Chanel lover tegemoet op het strand van Knokke met een tijdelijke pop-up store!!

Zo ging ik als echte fan van alles waar maar Chanel op staat, natuurlijk ook naar Knokke!

Alleen al Knokke is een prachtige badplaats aan de Belgische kust, maar als je dan aankomt lopen en je ziet Chanel magisch opkomen in de verte gaat mijn hart al sneller slaan.

In de tijdelijke shop kon je terecht voor verschillende make-up collecties (waaronder Les Beiges, Paris-Deauville, Paris-Venice, Paris-Biaritz en Les Eaux de Chanel), de parfums en brillen van het label, die je door een team experts worden voorgesteld. Zien, maar je kon zeker ,want er was een make-up stand, nailbar én een de interactieve photobooth.

Zien, maar je kon zeker ,want er was een make-up stand waar je zelf natuurlijk àlles mocht uitproberen. Maar als je wilde werd het ook prachtig bij je aangebracht door dé Chanel make-up Artist. Natùùrlijk maakte ik hier graag gebruik van na een zwoele stranddag. En kon het dan ook niet laten om drie van mijn favoriete producten aan te kopen.

Buiten op het terras kon je een heerlijke Chanel cocktail drinken, er was een nailbar én een de interactieve photobooth waar je de leukste foto’s kon nemen.

Dit was dé plek voor beauty lovers om even een break te nemen tijdens het zonnen, ik heb me dan ook geweldig vermaakt en hoop dat dit een vervolg krijgt!

Dan ben ik zeker weer van de partij.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten