10 januari 2018

Chanel La Crème Main

Geïnspireerd op de beautifying handcrème gecreëerd door Mademoiselle Chanel in 1927 en onmisbaar in elke handtas: Chanel La Crème Main. De nieuwe all in one on-the-go handverzorging voor gehydrateerde, zijdezachte en stralende handen en nagels.

Tailormade formule


Chanel Research (re)definieerde, aan de hand van een foto-onderzoek van meer dan 1.000 vrouwenhanden, de beautycriteria van handen. Het researchteam ontdekte dat mooie handen een stevige, gehydrateerde huid, een gezonde uitstraling, geen verkleuringen, sterke nagels en zachte nagelriemen hebben.

Om deze beautycriteria te vervullen en de wensen van vrouwen wereldwijd waar te maken, ontwikkelde Chanel een tailormade, ‘state of the art’ formule. Het geheim? Meirozenwax van de Chanel Pégomas velden in Grasse. Deze kostbare en rijke balsem egaliseert en verzacht de huid en beschermt tevens tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verheldering van de handen wordt verzorgd door de iris pallida, die ook groeit in Pégomas. Voor maximale hydratatie is de luxueuze formule verrijkt met glycerine, hyaluronzuur en shea boter.

Elegant & praktisch


Chanel koos in het design van haar handcrème niet voor de welbekende tube, maar gaf de voorkeur aan een organisch, ergonomisch en haast steenvormig design, dat perfect in de hand ligt.  

Onder de ogenschijnlijk simplistische verpakking, gaat hoogstaande en exclusieve innovatie schuil, waar vier jaar onderzoek aan vooraf ging. De crème behoudt haar effectieve werking in een intrekbare pouch die de formule beschermt tegen zuurstof en andere externe invloeden. Met één druk op de pouch wordt het systeem geactiveerd en komt de perfecte dosering vrij, om vrouwenhanden nóg mooier te maken. Na gebruik trekt de pouch weer terug in zijn oorspronkelijke vorm, terwijl de buitenzijde als nieuw blijft.

Everyday essential


De textuur van Chanel La Crème Main is wat deze handcrème zo uniek en geliefd maakt. Zo bleek ook uit een enquête onder 300 vrouwen door het Chanel Research Sensorial Evaluation Laboratory. De lichte crème textuur, het smelt-als-vanzelf-weg gevoel en de snelle absorptie werd door vrouwen als ideaal ervaren. Chanel La Crème Main kan zo vaak gebruikt worden als wenselijk, altijd met perfect verzorgde handen en nagels als resultaat. 

Chanel La Crème Main is elegant, praktisch én doeltreffend en daarmee een uitgelezen reisgenoot en een essentieel accessoire in je handtas.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten