6 september 2018

Dé superheld voor je huid, de super actieve CC Cream.

Toen ik een paar weken geleden een tasje met Chanel CC cream kreeg, was ik direct heel nieuwsgierig, tenslotte is dat al een bestaand product waar ik al heel erg fan van ben. En als Chanel dan met een nieuwe formule komt kan ik alleen maar nòg blijer worden,... denk ik.

Iedereen die ook maar een beetje fan is van Chanel weet dan het cijfer 5 een magisch getal is. Zo komt de compleet nieuwe, verbeterde formule nu ook met 5 nieuwe kleuren. Én de cultcrème van Chanel vindt zichzelf met een nieuwe formule opnieuw uit om haar 5 superkrachten te onthullen.

Wat zijn dan die 5 superkrachten? En wat is er dan zo anders aan de nieuwe formule?

1.SUPER CORRIGEREND

Rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken:-20% dankzij de corrigerende werking van het hyaluronzuur.

2.SUPER EGALISEREND

De formule is behoorlijk veranderd, zo geeft deze CC cream veel meer dekking dan de eerdere versie en lijkt deze ook iets meer te glanzen, waardoor het effect wat natuurlijker oogt. De dekking is overigens wel natuurlijk en fris, de CC cream zorgt absoluut dat de huid egaler oogt en kleine oneffenheden en roodheid minder opvallen, maar de dekking is niet too much.

3.SUPER BESCHERMEND

Complete bescherming dankzij de zonnefilters SPF 50/PA+++ En de anti-oxidante kracht van de murunga pruim.

4.SUPER HYDRATEREND

12 uur durende hydratatie dankzij de nieuwe generatie hyaluronzuur.

5.SUPER BOOSTER VOOR EEN STRALENDE TEINT

Dankzij het murunga-extract met zijn hoge vitamine C-gehalte ziet de teint er dag na dag stralender uit.

Wist je trouwens dat de CC in deze naam staat voor complete correction en niet (zoals bij veel andere CC creams) voor color correction?

Ik heb de CC Cream aangebracht en het resultaat van een dun laagje CC cream is erg mooi en natuurlijk, ook van dichtbij! En je ziet ook dat vlekjes, sproetjes en roodheid minder te zien zijn, de huid ziet er toch egaler uit. Door de mooie finish zie je er ook direct frisser en minder vermoeid uit, al met al is het zeker een aanrader voor degene die houden van een natuurlijk ogend product dat toch een goed, langdurig resultaat geeft.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten