22 augustus 2019

Vacature: Dermalogica Counter Manager Bijenkorf Rotterdam (fulltime)

Als Countermanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de Dermalogica counter in de Bijenkorf Rotterdam. Meer weten?

Dermalogica, het grootste merk wereldwijd in professionele huidverzorging, staat voor huidverbetering en échte resultaten. Educatie, Personalisatie en Human Touch zijn Dermalogica’s drie pijlers en een gezonde huid is ons doel. Met meer dan 20 opleidingen is Dermalogica het kennismerk bij uitstek. Onze trainingen zijn van hoog niveau en zorgen ervoor dat huidexperts stevig in de schoenen staan bij het geven van kundig advies en effectieve behandelingen. In combinatie met het werken met onze innoverende en hoogwaardige producten zorgt dit voor een uitdagende en boeiende werkomgeving. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Dermalogica Counter Manager Bijenkorf Rotterdam (m/v)

Algemene omschrijving:

Als Countermanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de Dermalogica counter in de Bijenkorf Rotterdam. Je bent verantwoordelijk voor een juiste presentatie van de producten en bent commercieel eindverantwoordelijke voor het behalen van de gestelde targets en omzetdoelen.

Jij verpersoonlijkt het merk Dermalogica en zorgt dan ook voor dé Dermalogica beleving door:

 • Het aanbieden van Face Mapping®: Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.
 • FaceFit: Het geven van een 10-minuten treatment aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het behalen en de groei van commerciële targets;
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele en administratieve werkzaamheden;
 • Je werkt mee op de werkvloer en jij bent het goede voorbeeld voor het team met betrekking tot klantencontact, advies en sales;
 • In overleg met de Retail manager denk je mee over een juiste en effectieve invulling van events en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering.

Profiel:

 • Gedreven persoonlijkheid met een passie voor retail en de huid, wat zich uit in kwalitatieve behandelingen en gedegen productadvies
 • Ruime Retail ervaring binnen de parfumerie of cosmeticabranche;
 • Positief, energiek en proactief je vindt het leuk om winkelend publiek proactief aan te spreken en ze de Dermalogica beleving aan te bieden bij jou in de counter;
 • De juiste management skills, je kan een team aansturen, begeleiden en motiveren;
 • Resultaat gericht en Commercieel sterk: je hebt een verkoopdrive, wilt scoren en je targets halen;
 • Organisatorisch sterk met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Gediplomeerd schoonheidsspecialist(e) is een pré;
 • Bereid om flexibel te werken (inclusief avonden, in het weekend en beschikbaar op feestdagen)
 • Woonachtig in Rotterdam of omgeving

Wat bieden wij:

Werken bij Dermatuer en Dermalogica betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer; plezier in je werk hebben staat bij ons voorop. Wij bieden je een interessante, afwisselende en uitdagende functie in een internationale organisatie met een open cultuur, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je volgt hoogwaardige opleidingen en krijgt een zeer professionele begeleiding op ons hoofdkantoor in Breda. Je focust je 100% op één merk zodat je dat optimaal vertegenwoordigd. Daarnaast bieden wij je uiteraard ook een marktconform loon en een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Stuur je motivatiebrief en cv + foto naar sollicitatie@dermatuer.nl

t.a.v. Mevr. Karolien de Bie

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten