9 maart 2018

Shiseido Essential Energy

Het Japanse cosmeticahuis Shiseido is still going strong, zeker op het gebied van innovatie! Dit seizoen stap je met Shiseido een nieuw tijdperk in, geboren uit neurowetenschap!

WAT IS NEUROWETENSCHAP? 

Neurowetenschap is de bestudering van het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel is het belangrijkste communicatiesysteem van het lichaam; het verzamelt en verwerkt de gegevens uit de omgeving. 

HUID EN HERSENEN. 

Shiseido heeft de interacties ontrafeld tussen onze hersenen en de huid, die samen een onafscheidelijk duo zijn!
Tussen beiden vindt voortdurend een dialoog plaats, alleen al het aanraken van de huid is voldoende om de stroom boodschappen teweeg te brengen en processen activeren, zoals vaatverwijding, celvernieuwing, versterken van je barrièrefunctie. 
Dit was de inspiratie voor een nieuwe generatie huidverzorging, die een revolutie teweeg gaan brengen in de toekomst van ons beautyritueel. 

Wanneer onze huid wordt blootgesteld aan stress en agressoren verliest het haar vermogen om signalen te ontvangen en te verzenden. 
HET IS TIJD OM DE HUID OPNIEUW TE VERBINDEN met Essential Energy. 

FACTS & FIGURES:

  • Deze nieuwe innovatie komt in 3 texturen die zijdezacht aanvoelt alsof ze je huid onmiddellijk met nieuwe energie vult. 
  • De Reneura Technology herstart het vermogen van je huid om op je huidverzorging te reageren, voor een dauwachtig gehydrateerde, stralende huid die alert en vol energie is. 
  • Er zit Ashitaba in deze crème , en dit ingrediënt wordt ook wel ‘morgenblad’ genoemd en is een inheemse Japanse plant. Men zegt ‘als je vandaag de blaadjes plukt, ze morgen weer zijn aangegroeid ‘.
  • Verrassingselement voor elk potje Essential Energy. Geïnspireerd door Raku, op traditionele wijze vervaardigd aardewerk dat wordt gebruikt in de Japanse theeceremonie ; elk potje past precies in de hand, wat een gevoel van comfort en verbinding geeft.
  • Je gebruikt het elke ochtend en avond na het reinigen van je huid. ( Er is ook een variant met SPF20 , en deze breng je alleen elke ochtend aan na het reinigen van je huid!)

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten