6 juli 2018

Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask

Review door Mirané Sleegers

Ik mag mezelf één van de geluksvogels noemen, omdat ik het nieuwe Advanced Night Repair PowerFoil Mask van Estée Lauder mag uitproberen.

Dit baanbrekende foliemasker herstelt en reset je huid gedurende de nacht en geeft een prachtige gloed. Na het uitpakken van het masker begrijp ik de naam Superhero, want ik lijk wel op Iron Woman. Ik gebruik het masker 's avonds, voor een heerlijk relax momentje. Reinig voor gebruik eerst je huid en verwijder je make-up. Plaats dan het foliemasker welke uit 2 onderdelen bestaat.

Stap 1 de onderkant met de mondopening. Vouw het voorzichtig open en leg het op je gezicht (deze hecht meteen)

Stap 2 de opening met de ogen leg je op de bovenkant van je gezicht.

Net als de overige Advanced Night Repair producten, ruikt dit masker lekker kruidig. Na het aanbrengen probeerde ik nog wat op te ruimen , maar doordat je beweegt voel je het masker schuiven. Het is dus beter en totaal niet vervelend om gewoon lekker te gaan liggen. Gebruik de 20 minuten om lekker te ontspannen. Het voelt zóo heerlijk aan.

Na 20 minuten haal ik het masker eraf en eigenlijk vind ik het jammer dat het al voorbij is. Er blijft veel van het serum op mijn huid aanwezig en dit masseer ik in mijn huid.

Extra Tip: Ook in de verpakking blijft nog zovéél product achter dat dit zonde is om NIET te gebruiken! Haal het achtergebleven product uit de verpakking en verdeel dit over hals, decolleté en armen. Het is heerlijk en geeft een boost voor je huid.

Je mag het masker 1x per week gebruiken.

De dag na gebruik van het masker werd ik wakker met een rustige, stralende huid. Mijn huid was zacht en voller. Het geheim zit in de dubbele dosis hyaluronzuur voor de ultieme hydratatie. Ik ben fan en kan alleen maar zeggen: wauw!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten