21 december 2018

Eye Like It

Welke mascara is nu ÉCHT de allerbeste? Die vraag is eigenlijk heel moeilijk om te beantwoorden, omdat dit zo persoonlijk is! Eigenlijk kom je er pas achter wat voor jouw wimperlook werkt door verschillende mascara’s uit te proberen!

Maar ja, ze zijn best prijzig en om er dan maar een te kopen die uiteindelijk in je makeup-lade beland en er nooit meer uitkomt?

Bedenk daarom eerst voor jezelf ;

  • Wat wil ik bereiken voor mijn wimpers? (wil ik een beetje volume, extreme volume of juist verlenging?)
  • Is dit haalbaar? (super lange wimpers willen terwijl ik korte stompjes heb is natuurlijk met geen één mascara te bereiken! Dan zul je valse wimpers moeten plakken..)

Ik heb er een aantal van mijn favorieten om een rijtje gezet;

Esteé Lauder - Sumptuous Extreme Mascara

De naam verraadt het al; deze mascara maakt de wimpers prachtig weelderig. Verschillende vezels geven de wimpers volume. Een vitamine-complex verzorgt de wimpers en laat ze mooi glanzen.

Lancôme - Hypnose

Simpelweg geweldig, dit compacte borsteltje zorgt ervoor dat al je wimperhaartjes dicht bij elkaar komen te staan, voor een intense blik. Veel volumemascara’s laten bij de lengte een steekje vallen, maar deze mascara verlengt je wimpers ook een beetje. Zo krijg je niet van die korte volumewimpertjes.

Be Creative Makeup - Lash me Baby

Ideaal voor fijne wimperhaartjes. De iets bredere borstel geeft volume. Mascara aanbrengen is zo een kinderspel en de mascara laat zich goed verdelen. Garandeert prachtige volle wimpers.

Yves Saint Laurent - Volume Effet Faux Cils

Deze mascara beschikt over een diepzwarte en verzorgende formule. Bijzonder: de mascara bevat nylonpartikeltjes. Deze omhullen de wimperhaartjes, waardoor een valse-wimpereffect wordt gecreëerd.

Mirané

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten