8 oktober 2018

Foundation blijft toch altijd wel “een dingetje”

Foundation is als een live-Instagram-filter voor je huid; het egaliseert je huid, camoufleert roodheid en bedekt kleine vlekjes. Het maakt je huid rustig. Waar foundation niet voor dient(nooit!), is je een bruiner tintje geven. Daarvoor gebruik je een bronzer.

Hoe vind je dan de juiste foundationtint?

Je foundation testen op de rug van je hand? Geen goed plan, want de tint van je huid is daar vaak niet hetzelfde als op je gezicht. Probeer daarom altijd je nieuwe foundation uit op je kaaklijn, hals of decolleté.  Versmelt de kleur met je huid , dan heb je een match!

Hoe breng je vloeibare foundation aan?

Voor een snel en naturel resultaat verdeel je de foundation gewoon met je handen. Kan je wel wat meer dekking gebruiken ? Dan is een Beauty Blender of een foundationpenseel jouw redder in nood.

Welke foundation gebruik je op een rijpere huid?

Heb je een rijpere huid, dan kan je foundation gedurende de dag in je fijne lijntjes trekken en zo nog extra de aandacht vestigen. Gelukkig kun je dat goed voorkomen! Vermijd poeder-en matte foundations want die kunnen droge plekjes benadrukken. Kies dan liever voor een getinte dagcrème.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten