11 januari 2019

Gucci Bloom Nettare Di Fiori

Vriendschappen tussen vrouwen gesmeed tijdens de spontaniteit van de jeugd worden snel onverbrekelijk. Die oprechte banden worden onthuld in een nieuw hoofdstuk van Gucci Bloom. Met een intensere en warme geur, gecreëerd vanuit de originele Gucci Bloom geur, viert Nettare di Fiori het authentieke karakter van een vrouw.

De nieuwe geur van Alessandro Michele is samengesteld door meesterparfumeur Alberto Morillas. Trouw aan de hooggeconcentreerde ingrediënten van Gucci Bloom die een bloeiende tuin in herinnering roepen, is Gucci Bloom Nettare di Fiori een warme, sensuele geur. De geur mengt Bloom’s originele bloeiende akkoord tot een uitgesproken olfactorische ervaring. De geur brengt een dieper gevoel van vrouwelijkheid in de houtachtige, sensuele mix met topnoten van Gember en Roos. In het hart stralen Gucci Bloom’s jasmijnknoppen, Chinese kamperfoelie en tuberoos, en de sensuele basis van musk en sandelhout brengt warmte en diepte.

De verpakking

Als afspiegeling van Gucci Bloom is Gucci Bloom Acqua di Nettare’s verpakking aan de binnen- en buitenkant versierd met een speels geprint floraal herbarium patroon. Gepresenteerd in een gelakte fles, die doet denken aan porselein, in een vintage poeder roze tint met een zwart Herbarium afdrukken Gucci-label applicatie.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten