12 januari 2018

Guerlain La Petite Robe Noire Parure de Plumes

Zo couture en zo eyecatching! La Petite Robe Noire Parure de Plumes, in een XXL formaat van 1,5 liter met een handgemaakte verenkraag, is de nieuwe haute couture edition van huis Guerlain.

Handwerk van Huis Legeron

De iconische La Petite Robe Noire flacon kreeg een haute couture outfit aangemeten door Huis Legeron. De luxueuze halsversiering van de XXL flacon bestaat uit 300 ganzen-, kalkoenen- en hanenveren, met de hand geassembleerd door de beroemde vaklui van het Parijse atelier. Achter de maak van elk haute couture verenaccessoire gaan meer dan 14 uren vakwerk schuil.  

Petite Robe Noire Ma Première Robe

De exclusieve 1,5 liter flacon bevat de beroemde La Petite Robe Noire Ma Première Robe Eau de Parfum. Een ontwapend parfum met een overdosis aan rozen, versterkt door de mooiste ‘zwarte’ geurnoten die de parfumerie rijk is (zwarte kers, patchoeli en zwarte thee).  

La Petite Robe Noire Parure de Plumes Eau de Parfum (1,5 l) is, in een beperkte editie van 18 genummerde exemplaren, enkel te koop bij de Guerlain Flagship Store op de Parijse Champs-Élyseés vanaf februari 2018.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten