20 september 2018

Guerlain Orchidee Impériale

Of ik 'the Guerlain Orchidee Impériale' wil uitproberen? Yes please!

We weten het allemaal, omdat we in deze beautywereld werken worden we allemaal zó verwend, en mogen we kennis maken met de mooiste luxe merken. Ook ik heb al “-tig” verschillende anti-aging crèmes geprobeerd, maar toch voel je je héél speciaal als je een mooi doosje thuis gestuurd krijgt met een bijzondere boodschap erin.

Ik denk dat iedereen wel gemengde gevoelens heeft als het aankomt op het uitgeven van honderden euro’s aan Skincare producten. Terwijl sommigen zullen denken dat het complete waanzin is, zijn er ook anderen die het geld er wel aan uit kunnen geven en alleen hoog geprijsde producten gebruiken. De waarheid is sommige zijn het waard, andere minder.

Er is echter 1 cosmetica-huis waarvan ik echt overtuigd ben dat het product in geld meer dan waard is: Guerlain. Ik had zelf echt geen idee hoe geweldig dit product was tot ik deze mocht proberen. 


Ik heb de verpakking in mijn hand en dan denk ik: wauw wat speciaal! Luxe en modern zijn de woorden voor de nieuwe verpakking van het product. Ook bijzonder om te weten is dat deze nieuwe verpakking de impact op het milieu minimaliseert, maar behoudt toch hetzelfde volume: -58% aan materiaal.

Ik heb me ook laten vertellen dat in deze crème een nieuwe techniek zit: de cellulaire ademhaling. Het Guerlain Research team ontdekt een nieuw duo van unieke orchideeën die in staat zijn op natuurlijke wijze de cellulaire ademhaling te regelen. De cellen ademen opnieuw, hun energieproductie wordt geherlanceerd, net zoals hun regeneratievermogen. Applicatie na applicatie vindt de huid haar stevigheid en volheid terug, de dichtheid van de huidstructuur verbeterd. Rimpels worden gladder, de huid straalt. Gevoed en gehydrateerd, onthult de huid een unieke elasticiteit en herleeft ze. Een nieuwe adem van jeugdigheid voor de huid.

En dan de Orchidée Impériale geur: de orchidee is een bloem die de tijd trotseert-een toonbeeld van een lange levensduur. De crème heeft een bloemige geur met een hint van orchidee die zich vermengt met rozen. Zachte toon van witte musk en kostbaar cederhout.

Nu ik deze heb geprobeerd wil ik eigenlijk niks anders meer. Het zal dan ook een rib uit mijn lijf zijn om deze te kunnen betalen maar de resultaten die ik had na een paar applicaties zijn gewoon geweldig! En iedere cent waard.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten