22 juni 2018

HAIRSTORY NEW WASH

Hoe klinkt dit; “Nooit meer haren wassen met shampoo, maar met een crème die zowel reinigt als verzorgt.” Voor gezond, glanzend en volumineus haar is er nu HAIRSTORY; een revolutionair haarverzorgingsmerk met een geur die de zintuigen prikkelt.

HAIRSTORY lanceert New Wash, een cleanser met natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën, bloemenextracten en Aloë Vera.

New Wash is biologisch afbreekbaar en zit in een flacon met een handig doseersysteem. New Wash maakt deel uit van de categorie haarverzorging tussen shampoo en conditioner.

New Wash is een revolutionaire manier om het haar te reinigen en te verzorgen. De producten worden juigend ontvangen door pers, consumenten en kappers.  Het is het 100% detergent-vrij (=ontdoen van alle vetten en vocht!-vrij) en maakt in plaats daarvan gebruik van een gepatenteerde melange van essentiële oliën en natuurlijke reinigingsmiddelen om onzuiverheden zonder stripping te verwijderen.

Met een groeiend aantal consumenten dat op zoek is naar betere, meer verantwoorde opties om het haar te wassen, heeft Hairstory een volledig nieuwe categorie producten ontwikkeld die geen shampoo of conditioner zijn, maar tegelijkertijd het haar reinigen én als conditioner werken, waardoor de optimale gezondheid van het haar op een natuurlijke wijze wordt bevorderd.

Hairstory Deepv2

New Wash Deep: More Cleansing.

Degenen die klaar zijn om hun niet-werkende relatie met shampoos te beëindigen, maar sceptisch zijn omdat ze twijfelen of een detergent-vrij reinigingsmiddel hun haar olie-vrij kan houden, willen we meegeven dat u kunt zorgen voor een grondigere wasbeurt als u af en toe - of altijd - appelciderazijn en arganolie aan de melange toevoegt. Hierdoor krijgt u een gelukkige uitgebalanceerde hoofdhuid en worden de effecten van striping voorkomen, zoals bij andere zuiverende shampoos (of welke shampoos dan ook het geval is).

Hairstory Richv2

New Wash Rich: More Moisture.

Voor degenen die meegaan met de trend om alleen conditioner te gebruiken en het haar niet te wassen, is Rich de heilige graal voor dik, dorstig of beschadigd haar: dit ene, levensveranderende product reinigt op een zachte manier en werkt tegelijkertijd als een conditioner, zonder de ophoping van siliconen en vochtinbrengers wat vaak door traditionele conditioners en maskers wordt veroorzaakt.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten