10 januari 2018

Het sexy zusje van La Petite Robe Noire: Black Perfecto

Ongelofelijk sexy en feminine met een rock karakter: dat is Black Perfecto, de nieuwste out there uitvoering van La Petite Robe Noire. Met Black Perfecto steekt Guerlain haar bestseller in een electrifying ‘jurk’. Nog steeds fantastisch vrouwelijk, dan wel met een rauw randje.

It’s electrifying


Onweerstaanbaar rauwe nieuwe geurnoten geven Black Perfecto haar onmiskenbare karakter. De basis blijft bestaan uit een trilogie van rozen, die de roos in al haar diverse facetten eert. Met in de topnoot prikkelend Bulgaars rozenwater als frisse dauw in de morgen, vervolgens de subtiele noten van rozenolie die doen denken aan een boeket vers plukte bloemen, afgerond met de sterkere en sensuelere noten van kostbare roos-absolute uit Grasse - als geheel gesublimeerd met een zacht zoete vleug van amandel.  

Om het rozenhart aan te kleden kozen Thierry Wasser (Guerlain Meester-Parfumeur) en Delphine Jelk (Guerlain Parfumeur) voor de krachtige noot van leer, versmolten met een houtachtig akkoord van patchoeli en tonkaboon. Zo vormt de overdaad aan roos, samen met de zweem van leer en de eindnoot van hout een vanzelfsprekend opwindende geur.

Style statement


De legendarische La Petite Robe Noire flacon, te herkennen aan het ‘omgekeerde hart’, onderging voor Black Perfecto een trendy transformatie en wordt gehuld in glimmend diep zwart glas dat doet denken aan glanzend leer. De verwijzing naar het klassieke bikerjack is doorgetrokken in de met studs gedecoreerde hals en het leren etiket met metallic bedrukking. Zo maak je niet alleen met de geur, maar ook met de must-have flacon een ongekend sexy style statement.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten