14 september 2018

Hold on to your summer glow…

Succesvolle ‘Touch-familie’ van hannah® breidt uit met Touch of Colour!

Met de herfst alweer in aantocht willen we maar één ding: allesbehalve een pipse kleur op onze huid! Een subtiel vleugje kleur zorgt bovendien het hele jaar door voor een stralende teint. Met de nieuwe Touch of Colour van hannah® krijgt elk gezicht in een handomdraai een door de zon gekuste gloed, die je het hele jaar door een mooie stralende teint geeft.

Direct een ‘flawless’ teint.

De nieuwe Touch of Colour van hannah® zorgt direct voor een ‘flawless’ teint, oftewel een perfect gave uitstraling. Dit is te danken aan het key ingrediënt Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend én perfectionerend werken op de huid.

Met siliconenolie voor een mooie matte teint en het opvullen van oneffenheden.

De Touch of Colour van hannah® bevat tevens siliconenolie. Als werkstof is deze olie heel effectief voor het reguleren én behouden van het juiste vochtgehalte in de huid, zonder haar af te sluiten of te verstikken.

Een kleurrijke, sublimerende finishing touch voor elk huidtype én vrijwel elke huidtint!

De hannah® Touch of Colour is een finishing touch product dat als laatste wordt aangebracht tijdens de huidverbeterings- routine. Touch of Colour geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op de huid.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten