10 januari 2018

It's me Akke Marije: parfum van Hollands Next Top Model 2016

Akke Marije Marinus, beter bekend als: Hollands Next Top Model 2016, lanceert haar eigen parfum. It’s Me Akke Marije ademt vreugde en vrijheid en sluit naadloos aan bij Akke Marije’s leefstijl. Met de geurnoten van jasmijn, oranjebloesem, tonkaboon en patchouli én een bijzonder verhaal.

Van A tot Z Akke Marije


Bij de creatie van ‘It’s me Akke Marije’ was Fries model Akke Marije van A tot Z betrokken. Ze koos haar favoriete ingrediënten, bedacht het design van de flacon, de kleuren en ook de naam van het parfum. Iets wat voor het Touché Model geheel nieuw was. Akke Marije: “Voor ik aan de creatie van het parfum begon, wist ik helemaal niet hoe het in zijn werk ging. Nu heb ik het hele proces mogen meemaken en dat was heel bijzonder.”

It’s Me Akke Marije is vrolijk, bloemig en subtiel, net als Akke Marije zelf. Met een fris fruitige topnoot van peer en zwarte bes, een hartnoot van bloemige noten als iris, jasmijn en oranjebloesem en een sensuele, warme basis van patchouli, tonkaboon en vanille.

Voor opvangdieren


Wat It’s Me Akke Marije extra bijzonder maakt, is dat van elke verkochte geur €1 naar de hulp van opvangdieren gaat. Tijdens de opnames van de commercial op Ibiza, vertelde fotografe Nicole Langholtz een bijzonder verhaal. Samen met andere dierenvrienden redde Nicole een aantal paarden van de slacht. Lucero, een oud renpaard, was een van de paarden. Hij was blind en in slechte conditie. Met veel liefde en geduld kreeg Nicole ‘m uiteindelijk weer op de been.

Akke Marije: “Dit verhaal raakte me enorm. Ik ben opgegroeid op een boerderij enmijn hele leven al dol op dieren, zeker op paarden. Samen met Touché en The Modelhouse TV bedachten we een plan om niet allen Lucero maar ook de andere paarden, honden en opvangdieren van Nicole te helpen.” 

It’s Me Akke Marije is vanaf 25 september 2017 exclusief verkrijgbaar bij alle winkels van The Sting en drie Cotton Club winkels. Vanaf begin oktober is Akke Marije’s parfum ook online verkrijgbaar via themodelhouse.tv

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten