21 december 2018

Lieve Kerstman, we willen alles!

Een heldere stralende huid is het beste cadeau wat je kan geven komende feestdagen! FOREO’s ultramoderne reinigingsapparaten zullen elke skincare routine naar een hoger niveau tillen en je stralend het nieuwe jaar in brengen.

De Kerstman heeft van FOREO magische cadeau inspiratie gekregen voor jou en je geliefden.

Here & There Set

Voor degenen die op het lief-lijstje staan van de Kerstman, is de Here & There Set perfect! Met twee LUNA-apparaten, de LUNA mini 2 en de LUNA play, geeft deze exclusieve set je de holidayglow; waar je de feestdagen ook doorbrengt!

LUNA mini 2

Dit revolutionaire gezichtsreinigingsapparaat is FOREO's bestseller en beauty blogger favoriet! De LUNA mini 2 is gemaakt van ultra-hygiënische silicone en heeft een 3-zone borstelkop die perfect is voor elk huidtype. Bovendien is het verkrijgbaar in zes gave kleuren - van babyroze tot diepzwart.

LUNA 2

Als je een mooie stralende huid wil, die er jong uitziet, is de LUNA 2 een geweldige optie voor je. Dit diep reinigende anti-aging apparaat heeft verschillende borstels, afhankelijk van je huidtype.

Luna 2 heeft een verbeterd T-Sonic™ reinigingssysteem in een mooi strak ontwerp.

UFO

Het is nog nooit zó makkelijk geweest om in 90 seconden een stralende huid te bereiken! UFO is een slimme maskerbehandeling die dermatologische technologieën combineert met een exclusieve Koreaanse maskerformule voor een unieke gezichtsbehandeling. Ervaar de schoonheid van innovatie en werk je oneffenheden weg met de UFO.

UFO mini

Maak kennis met de nieuwe slimme maskerbehandeling die, de laatste skincare-tech combineert met Koreaanse maskerrecepten, in één makkelijk schoonheidsapparaat. Het verschil tussen de UFO en de UFO mini is dat de UFO mini een net wat minder groot aanbod UFO-Activated-Masks heeft. Minder keuze betekent niet meteen minder glow.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten