19 oktober 2018

Magisch recept uit de USA voor witte tanden en een gezonde mond!

Toen de dochter van de Texaanse Jessica Arman last kreeg van gevoelige tanden en er geen geschikte tandpasta voor haar te vinden was, ging Jessica zelf aan de slag in haar keuken en bedacht het recept van My Magic Mud.

In de V.S. is My Magisc Mud het snelst groeiende mondverzorgingsmerk van dit moment!

Dit is waarom:

Veilig en effectief

Het magische van My Magic Mud zit 'm in de unieke mix van geactiveerde koolstof  van kokosnoot met bentonietklei, essentiële oliën en voedende kokosolie. De combinatie van koolstof en bentonietklei is ongekend effectief in het verwijderen van vuil, onzuiverheden en tandaanslag vanwege het krachtige adsorptievermogen van beide stoffen. Tanden en kiezen worden niet alleen blinkend schoon, maar ook mooi glad gepolijst en zijn binnen twee weken ook nog eens duidelijk witter!

De tandpasta schuurt niet en is bewezen veilig voor het tandglazuur. Daarnaast zorgt de ontgiftende werking van de formule dat onaangename luchtjes geen kans krijgen en de adem fris blijft. Ook bij gevoelige tanden en tandvlees is My Magic Mud een uitkomst.

Hemelse modder

De modderkleurige tandpasta heeft nog meer in petto voor de mond: kokosolie en tea tree olie hebben een verzachtende en antibacteriële werking op het tandvlees. Daarnaast zorgt de essentiële olie uit sinaasappelschil voor wittere tanden. Stevia is toegevoegd voor een prettige smaak.  My Magic Mud is er in drie smaakvarianten, afkomstig uit essentiële oliën:

  • frisse Peppermint, 
  • aromatische Spearmint en 
  • kruidige Cinnamon (kaneel).


Zuivere formule

My Magic Mud heeft een formule die de moderne, bewuste consument aanspreekt die niet alleen een 100% natuurlijk product wenst, maar die ook wittere tanden wil. Ook de No-list is indrukwekkend: de tandpasta bevat geen fluoride en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, is glutenvrij, vegan en cruelty free. Veiliger en zuiverder kan een tandpasta niet zijn!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten