8 oktober 2018

MAGNETISME TEN DIENSTE VAN JOUW SCHOONHEID.

Het is Collistar, die de uitdaging aangaat om een veel beproefde trend om te zetten in een nieuwe innovatie: vliesmaskers van een heel ander kaliber. De bekende geconcentreerde Pure Actives® (pure actieve ingrediënten) worden ondersteund door een gloednieuwe technologie, die de energie van micromagneten gebruikt om de celstofwisseling van de huid te stimuleren.

Anti-rimpel en verstevigend.

Collageen ondersteunt de huid om het soepel en stevig te houden. Het is het belangrijkste ingrediënt voor een stevige huid, die de weerstand tegen externe stress verhoogt. Wanneer we ouder worden neemt de productie van collageen af, waardoor de huid slapper wordt. Het masker is geïmpregneerd met een hoge concentratie collageen om de afnemende productie te herstellen. Door de micro-magneten komt het collageen diep in de huid, waardoor het een shock behandeling is voor de versteviging van de huid. De behandeling verbetert de compactheid en het volume van de huid, waardoor rimpels worden voorkomen en tekenen van vermoeidheid worden geminimaliseerd. Het vermindert ook wallen en donkere kringen, waardoor het gehele gelaat een jongere en meer energieke uitstraling krijgt.

ZET JE MASKER MAAR OP!

Open het sachet, verwijder het beschermfolie op de achterzijde van het stoffen masker.
Breng het masker aan op de huid met de micro-magneten richting de huid.
Zorg ervoor dat het masker goed hecht aan de huid en laat 10-15 minuten inwerken.
Masseer na het verwijderen het overtollige serum in op het gelaat, de hals en de decolleté, tot deze volledig is geabsorbeerd

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten