10 januari 2018

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent

Vrij om te durven. Vrij om te genieten. Vrij om decadent te zijn. Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent is de nieuwe onmiskenbaar vrouwelijke aanwinst in het Decadence-portfolio. Een deluxe eau de toilette vol genot met een luchtig voorkomen. Een vrijzinnige geest van glamour en luxe, die vrouwen overal ter wereld inspireert te genieten van een moment van vrijheid.

Een nieuwe manier van genieten

Marc Jacobs omschrijft Decadence Eau So Decadent als “een nieuwe manier van genieten, voor dag of avond”. Decadence Eau So Decadent is zuiver, licht en uitbundig luxueus. Met een verleidelijke vrouwelijke opening van sappige fruit- en stralende bloemennoten en een zachte, hypnotisch sensuele basis van witte amber.  

De zuivere, weelderige florale eau de toilette, ontwikkeld door Annie Buzantian, heeft de frisse topnoten van nashipeer, zwarte bes en klimop, een feminine hart van roze lelietjes-van-dalen, magnolia en jasmijn met een sensuele basis van witte amber, kasjmierhout en ‘framboosgloss’.

Parfum meets fashion

Het design van de Marc Jacobs Decadence geuren is geïnspireerd door de Marc Jacobs’ iconische handtassen, en vormt zo een baanbrekende fusie tussen parfum en fashion. Marc Jacobs presenteert de Decadence geuren als de ultieme modeaccessoires.  

Vrouwelijker dan haar voorganger

Eau So Decadent is niet alleen qua geur, maar ook qua design nóg vrouwelijker dan haar voorganger, mede dankzij de tedere accenten. Zo is de slangenlerendop voorzien van een splash van blozend roze en een touch van groenblauw, wat zorgt voor een sensueel kleurenspel tussen licht en donker. De flacon zelf is gemaakt van matglas waar de bruisende groenblauwe juice doorheen schijnt. Complementair aan de flacon, heeft de verpakking van Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent een opvallend lichte groenblauwe satijnen finish met een luxueus goudkleurig logo.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent is vanaf half september 2017 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances parfumerieën en warenhuizen.


L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten