10 januari 2018

Moroccanoil Curl Collection: nieuwe verpakking en nieuwe producten

Moroccanoil, leider in hoogwaardige arganolie haarproducten, relauncht haar Curl Collection. De Curl Control Mousse, Curl Defining Cream en Intense Curl Cream hebben vanaf dit najaar een nieuwe verpakking. Tevens is het assortiment uitgebreid met de Curl Re-Energizing Spray en Curl Cleansing Conditioner. Alles voor de perfecte verzorging van alle soorten gekruld haar!

Nieuwe Moroccanoil Curl producten


De Moroccanoil Curl lijn bestond al uit de Control Mousse, Defining Cream en Curl Cream en is vanaf september aangevuld met een Re-Energizing Spray en Cleansing Conditioner. Twee producten die speciaal zijn ontwikkeld om krullend haar te voeden zonder in te leveren op veerkracht:

Curl Re-Energizing Spray

Een lichtgewicht mist die krullen voorziet van verfrissing, veerkacht en vitaliteit. Bad curl days bestaan niet meer met de Re-Energizing Spray, want met deze mist breng je krullen op elk moment van de dag weer tot leven. De spray is rijk aan antioxidanten en vochtinbrengende ingrediënten, waardoor pluis verleden tijd is; met bouncy en shiny gekruld haar als resultaat.

Curl Cleansing Conditioner

Diep reinigen maar ook voeden: het kan met de Curl Cleansing Conditioner. Een conditioning product dat krullend haar reinigt, ontwart en voedt. Deze conditioner, verrijkt met een krachtige combinatie van vitaminen, antioxidanten en extracten als arganolie, jojobaolie en tea tree olie, verzorgt niet alleen het haar maar ook de hoofdhuid. Gebruik de Cleansing Conditioner elke wasbeurt, tussen je traditionele shampoo en conditioner in, voor zichtbaar glanzender, zachter en gezonder krullend haar.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten