15 oktober 2018

Nicky Opheij, Miss Nederland 2017, lanceert haar eerste boek: On a mission

In dit tijdperk van social media, waarin (jonge) meiden zich 24/7 kunnen spiegelen aan hun (ogenschijnlijke) perfecte rolmodellen heeft Nicky Opheij een missie: wees gezond, iedereen is anders, leef en geniet en denk aan de toekomst! Deze missie heeft ze vertaald in een prachtig (kook)boek dat jij kunt winnen!

Nicky Opheij is bekend als de meest sympathieke winnares van Hollands Next Topmodel en Miss Nederland ooit. De periode na deze televisieprogramma’s was niet makkelijk voor haar. Ondanks de mooie opstap, kwam ze al snel in aanraking met modellenbureaus die wilden dat ze haar figuur zou veranderen. Kilootje minder hier, centimetertje minder daar. Het natuurlijke - en gezonde - figuur van Nicky bleek niet in de standaarden van de meeste bureaus te passen.

Dankzij Nicky’s no-nonsense karakter is ze nooit meegegaan met de onrealistische wensen van de bureaus, maar bleef ze trouw aan zichzelf en haar eigen gezondheid. Deze positieve boodschap wil ze ook overbrengen aan jonge meiden.

Winnen?

Wil jij Nicky’s boek On a mission winnen?

L’essence mag namens Nicky Opheij drie exemplaren weggeven. Mail dan de antwoorden op de vragen o.v.v. On a mission vóór 30 oktober 2018 naar info@lessence.nl en like L‘essence op Facebook.

Vragen:

  1. Hoe heet het eerste boek van Nicky Opheij?
  2. Wat is haar missie?

Vergeet niet aan te geven bij welke parfumerie je werkzaam bent. Succes!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten