26 november 2020

Nieuw: Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure

De huid is een levend orgaan en is in staat zichzelf iedere maand volledig te vernieuwen. Dit vermogen dankt de huid aan de vitale energie die door de celkernen stroomt.

Dankzij deze energie kunnen cellen zich beschermen, aanpassen, interne verstoringen corrigeren en zichzelf ontgiften. Maar omdat de huid last heeft van schommelingen in het energieniveau, verliezen de huidcellen het vermogen om zichzelf te vernieuwen en hun reserves weer aan te vullen. Het gevolg is dat de cellen minder goed functioneren en de vitale mechanismen worden beschadigd. De huid ontwikkelt daardoor een tekort aan energie met als gevolg een snellere veroudering, rimpels en het verlies van haar natuurlijke glans.

Een nieuwe wetenschappelijke ontdekking

In 1999 lanceerde Sisley na tien jaar onderzoek de eerste complete anti-ageverzorging: Sisleÿa Global Anti-Âge. Deze innovatieve benadering met maar liefst vijftig verschillende actieve werkstoffen groeide in de afgelopen twintig jaar uit tot een wereldwijde bestseller. Door de nauwe samenwerking met wetenschappelijke onderzoekteams kan Sisley de nieuwste technologische ontwikkelingen altijd op de voet volgen. In 2020 wordt een heel nieuw onderzoeksgebied bestudeerd dat de aandacht richt op een belangrijke wetenschappelijke ontdekking. Door de expertise en kennis van Sisley over fundamentele celmechanismen, richten de onderzoekslaboratoria zich nu op de bron van jeugdigheid van de huid en presenteren ze…

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure

Voor het eerst baseert Sisley zich op de onderzoeken die zijn gedaan naar autofagiemechanismen. La Cure is een verzorging die in staat is de vitale energie van de cellen binnen vier weken vanaf de bron te reactiveren, zodat de huid weer al haar levenskracht terugkrijgt. Iedere flacon van deze kuur bevat een sterke concentratie ‘energie’ om week na week de mechanismen te ontgrendelen die de huid in staat stellen zichzelf te herstellen en vernieuwen. La Cure heeft een progressieve, opbouwende werking waardoor de huid haar kostbare jeugdigheid geleidelijk aan terugkrijgt. Binnen vier weken verbetert de huidkwaliteit en straalt de huid weer omdat zij intensief gehydrateerd, vernieuwd en getransformeerd is.

Een unieke zintuiglijke ervaring

De formule is in eerste instantie fris en luchtig maar verandert al snel in een rijke, zijdezachte textuur die de huid bijzonder comfortabel laat aanvoelen. Deze textuur is speciaal ontwikkeld om de lipidefase geleidelijk aan vrij te geven en zo de effecten van de formule in de dieper gelegen huidlagen te versterken. Bij de kuur wordt een boekje met massagetechnieken meegeleverd. Deze massages moeten gedurende vier weken bij het aanbrengen worden uitgevoerd om het effect van de kuur te versterken.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten