10 januari 2018

NuFACE Mini: de 5 minuten facial lift

Je gezicht thuis professioneel liften? In slechts 5(!) minuten? De NuFACE Mini, het geavanceerde facelift apparaat voor thuis, is dé must-have anti-aging tool van dit moment. Dit bekroonde apparaat is door de FDA goedgekeurd en belooft een natuurlijke, niet medische facelift met behulp van microstoomtechnologie.

NuFACE Mini Facial Toning Device


De reisvriendelijke NuFACE Mini is, volgens NuFACE, “de perfecte facelift metgezel voor on-the-go of voor een kennismaking met microstoom.” Alle voordelen van microstoom zijn samengebracht in een klein, draagbaar en krachtig apparaat. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, is veilig en effectief voor alle huidtypes en leeftijden en belooft een stralendere, jonger uitziende huid met een 5 minuten behandeling per dag. 

Tip van NuFACE: “Voor het beste resultaat gebruik je de NuFACE Mini 5 dagen per week, gedurende 60 dagen. Om het resultaat te behouden, voer je de behandeling 2 tot 3 dagen per week uit.” 

De voordelen van microstoom


Microstoom is een van de top innovaties in de anti-agingsindustrie en wordt veelal gebruikt in kuuroorden en medische praktijken voor het contouren, verstrakken en verstevigen van de verouderende huid. Microstoom is een veilige en effectieve ‘low-level’ stoom die de natuurlijke stroom van het lichaam imiteert, en zowel directe als lange termijn resultaten biedt.

Microstoom is in staat om de gezichtshuid te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en de onderhuidse vetlaag naar de aangezichtspieren te sturen. Van microstoom is klinisch aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert; de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke anti-aging proteïnen, zoals collageen en elastine. Dankzij de subzintuigelijke werking van microstoom is de behandeling rustgevend, waardoor de meeste gebruikers helemaal niets voelen. De resultaten kunnen zo spectaculair zijn dat microstoombehandelingen vaak ook wel “de 5 minute facelift” genoemd worden.

Hoe te gebruiken?

  1. PREP: Reinig de huid met een olievrije reiniger. Verwijder make-up, oliën en onzuiverheden.
  2. PRIME: Breng de NuFACE Primer aan. Doe dit steeds op één gezichtsgebied per keer, waarna de behandeling volgt. Begin met het aanbrengen van de Primer op de linkerwang en breng deze aan ter dikte van een gezichtsmasker.
  3. START: Zet het NuFACE Trinity apparaat aan met een on-knop. Gebruik de maximale intensiteit door de plus-knop in te drukken. Zodra het apparaat de maximale intensiteit bereikt heeft, hoor je een piep en zie je dat de halve cirkel een volledige cirkel van blauw licht weergeeft.
  4.  LIFT: Voor optimale resultaten volg je de (video)instructies op de MyNuFACE website. Er zijn twee massagetechnieken: één voor de verbetering van de definitie van de wang/kaaklijn en één voor het verbeteren van de wenkbrauwdefinitie en het verminderen van rimpels.
  5.  STOP: Schakel het NuFACE apparaat uit met de off-knop en verwijder de overtollige gel van het apparaat. Verwijder de overgebleven Gel Primer van het gezicht met een (vochtige) doek. Sluit af met het NuFACE Serum of met je normale huidverzorgingsroutine.

De NuFACE Mini is verkrijgbaar in ‘White’, ‘White Rose’, ‘Petal Pink’ en ‘Silver Sparkle’ en is standaard inclusief 59 ml Gel Primer. Speciaal voor de zomer is er een ‘Pinktini’ actiekit, inclusief een gratis 5-pack Prep-N-Glow Cloths, Up-Lift Face Bag en een 59 ml Gel Primer.

L’essence test NuFACE Mini
Een jeugdige(re), stralende huid, die willen wij allemaal. Ook bij L’essence hoofdredacteur Tine Lafaire staat een natuurlijke facelift op het verlanglijstje. Nu wordt deze droom (hopelijk!) werkelijkheid. Ben jij benieuwd of dit geavanceerde apparaat écht werkt? Tine test de NuFACE Mini inmiddels vijf weken en deelt hier binnenkort haar eindoordeel. To be continued!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten