21 december 2018

Oh my gold!

Deze winter lanceert BE Creative Make Up haar meest luxueuze collectie ooit. De ‘Oh my Gold!’ collectie bevat al jouw essentials om er een onvergetelijke, glamoureuze winter van te maken.

Een prachtige, sprankelende gouden liquid eyeliner, een onmisbaar glanzend oogschaduwpalet en natuurlijk ook alle feestelijke cadeau’s die jouw hartje begeert. Mooi voor op je wishlist, onder je kerstboom én in je shoppingtas!

Pssst...extra handig? Hun verpakking allemaal in een mooi metallic goud jasje, zó prachtig dat jij dit jaar niet hoeft te knoeien met inpakpapier. Klaar om zo als cadeau onder de kerstboom te leggen! Zo kun jij je bezig houden met alle andere belangrijke “kerst-dingetjes”.

Eyeshadow Palette

Wat is er nóg beter dan een mooie oogschaduwkleur? Een palet vol mooie oogschaduwkleuren! 9 in totaal, waarmee jij de meest verleidelijke ooglooks creëert. Dit palet laat je kennis maken met een nieuwe oogschaduwtextuur in 2 prachtige finishes. Indrukwekkend gepigmenteerd, ultrazacht én een volledige dekking.

MATTE FINISH 
Een matte oogschaduw die zowel als basis-, overgangs-, of volledige kleur gebruikt kan worden. 

PEARL FINISH 
Een intense oogschaduw die gemakkelijk te blenden is. De formule geeft een glinsterend effect met een verfijnde, satijnen finish aan jouw make-uplook.

Liquid Gold Eyeliner

Even sprankelend als een fris glas champagne, zorgt de extreem hoge pigmentatie van deze gouden vloeibare eyeliner voor een intense kleur.

De vernieuwende textuur droogt snel op -zo kan je onmiddellijk weer verleidelijk flirten-,en deze eyeliner gaat na het aanbrengen nergens meer heen! Maar jij wél!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten