2 augustus 2018

Oolaboo Luggage Lovers

Speciaal voor stedentrips, weekendjes weg of korte vakanties introduceert Oolaboo vier handige reisgenoten voor in je koffer.

Take us with you in your luggage and fly or float to everywhere, 
Let us travel to places on your hair that need a moment of love and care.

Baal jij ook zo als je bij de douane controle komt en ze daar door je toilettas gaan rommelen?!? En dan nemen ze nét dat beauty-product eruit waar jij niet zonder kan,...

“Sorry mevrouw, maar deze mag niet mee....”

Speciaal voor stedentrips, weekendjes weg of korte vakanties introduceert Oolaboo vier handige reisgenoten voor in je koffer: Luggage Lovers! Deze mogen wél mee! Met de super foodies luggage lovers ga jij met een gerust hart op reis!

De super foodies damage free shampoo is een intensief verzorgende en structuur versterkende shampoo. (100 ml)

Geeft onmiddellijk sterkte, elasticiteit en glans terug aan normaal tot zwak en beschadigd haar. Herstelt het haar van binnenuit en zorgt voor soepel en veerkrachtig haar. Geschikt voor dagelijks gebruik en veilig genoeg voor gekleurd haar.

De super foodies deep reparative treatment is een zeer intensieve treatment voor normaal tot zwak en beschadigd haar.(100 ml)

Repareert de elasticiteit en geeft onmiddellijk sterkte, elasticiteit en glans terug.
Keratine-aminozuren en macadamia-olie zorgen voor een langdurige versterking en verzorging van het haar waardoor het sterker en veerkrachtiger wordt.

De crisp salty spray is een met zeezout verrijkte spray om nonchalante lokken te creëren en te gekke, chaotische vormen te accentueren. Geeft onmiddellijk volume en textuur aan het haar. Zorgt voor een nonchalante en uitdagende uitstraling, alsof je lekker uitgewaaid bent op het strand.

De super foodies natural white toothpaste.

Voortaan kunt je ook jouw mondhygiëne verbeteren met Oolaboo super foodies fluorvrije, whitening tandpasta. (20 ml). Deze met limoensmaak verrijkte formule, is ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees, zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten