10 januari 2018

Paula's Choice Resist Anti Aging C15 Super Booster: superboost voor de huid

Haal het beste uit je huid met Paula’s Choice Super Booster. Dé Amerikaanse bestseller met 15% pure vitamine C die nu ook eindelijk naar Nederland komt. De Resist Anti-Aging C15 Super Booster biedt – letterlijk – een super boost voor de huid. De booster gaat zichtbare tekenen van huidveroudering tegen en zorgt voor een stralende huid.

Super boost please

Het belangrijkste ingrediënt in de Paula’s Choice Super Booster? Vitamine C: een super krachtig ingrediënt dat veel voordelen voor de huid met zich meebrengt. Vitamine C heeft – in het kort – een drievoudige werking: het verheldert de doffe huid, beschermt deze tegen ontstekingsreacties en milieuvervuiling en ondersteunt de werkzaamheid van een zonneproduct. Precies daarom is Vitamine C hét geheim voor een (langer) jeugdige en frisse huid.

De Super Booster heeft een vloeibare formule als water. De booster biedt optimale hydratatie van de huid, maar heeft ook een egaliserende en verstevigende werking - dankzij drie hoofdingrediënten die anti-aging tot een nieuw niveau tillen:

  • Vitamine C: vervaagt pigmentatie, zorgt voor een egale teint en een stralende huid;
  • Antioxidanten (vitamine E & ferulinezuur): beschermen de huid tegen zonneschade en milieuvervuiling;
  • Hyaluronzuur: herstelt de vochtbalans van de huid en geeft de huid meer volume

Zo gebruik je de Super Booster

De Paula's Choice Superbooster is geschikt voor elk huidtype en zowel puur als gemengd met een serum of creme te gebruiken. Breng de Resist Anti-Aging C15 Super Booster één of twee keer per dag aan, na het reinigen van de huid. Gebruik 2 a 3 druppels en verdeel het product gelijkmatig over je gezicht. Vul aan met een serum of een andere treatment. Waar je overdag eindigt met een dagcrème met minimaal SPF 30, sluit je jouw Super Booster avondritueel af met een nachtcrème.  

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten