21 december 2018

relaX-Mas: zo overleef jij de feesten zonder stress

Blijf dankzij de beste antistress-tips helemaal zen dit jaar. Dan heb jij meer tijd om te genieten van de speciale momenten. Keep calm... and enjoy Christmas!

DONKERE WALLEN
Door de “kerst-stress”, extra veel moeten werken in deze periode van het jaar,m aar ook zeker de korte nachtjes slaap in verband met alle vriendenweekendjes, surprise-avondjes, kerst & nieuwborrels, kun je (denk ik wel zeker) last hebben van wallen onder je ogen. Breng een concealer aan met een gele ondertoon en deze geeft je direct een wakkere uitstraling!

   OH NEE EEN PUKKEL
   Het is moeilijk maar “blijf ervan af!” Dit maakt het alleen maar erger! Camoufleer je pukkeltje met foundation die jouw huidskleur matcht. Gebruik nooit concealer, aangezien deze altijd een teint lichter is dan jouw huid. Highlighters trekken de aandacht en dat is nou net wat we niet willen.


   BLUSH
   Gekleurde wangen geven je meteen een gezonde uitstraling! Hupsakee een beetje roze of abrikoos en je voelt je meteen een stuk mooier!

   ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT!

   Krijg je jouw gezicht niet in de plooi? Probeer het dan met je haar! Door 5 minuten de fohn, stijltang of krulborstel te gebruiken leg je de focus op je haar. Kost geen cent, maar 5 minuten tijd en altijd raak!

   WINTER BLUES
   Ben je niet helemaal lekker wakker geworden? Dan is het misschien lekker om even de tijd voor jezelf te nemen in deze drukke periode. Want als je niet lekker in je vel zit dan uit zich dit direct in grauwe, droge huid. 

   - Neem een milde, zachte scrub voor je gezicht en na het scrubben een vochtinbrengend masker.
   - Masseer na afloop van het masker nog even de restanten lekker in; Me-Time noemen ze dit!

   Heb je nodig! Vergeet ook je lichaam niet.

    L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten