26 november 2020

Serpent Bohème

Boucheron opende in 1893 als eerste juwelier haar deuren op de Place Vendôme in Parijs De prachtige collecties die hierop volgen, zijn het bewijs voor zijn meesterschap. Serpent Bohème is een van deze collecties die geïnspireerd is op de Boucheron slang die symbool staat voor eeuwige liefde, bescherming en vrijheid. Deze collectie wordt nu uitgebreid met een schitterend Eau de Parfum: Boucheron Serpent Bohème.

Om hun liefde te vieren, gaf Frédéric Boucheron in 1888 zijn vrouw Gabrielle een collier in de vorm van een slang Het symbool van eeuwige liefde en bescherming Het sieraad moest bescherming bieden aan zijn vrouw gedurende de vele reizen van Frédéric Dit is het begin van de Boucheron Serpent Bohème collectie die vanaf 1968 de harten van vele vrouwen zou veroveren.DE SERPENT BOHÈME VROUW

In haar appartement op 26 Place Vendôme geniet ze van het zonlicht, haar gezicht is prachtig, de diamanten ketting reflecteert de zon op haar gezicht en laat haar stralen. Ze is onafhankelijk, vrij van geest, vrouwelijk en zelfverzekerd.

HET PARFUM: BLOEMIG - CHYPRE - MUSK

Ik wilde een vrouwelijk parfum creëren met een unieke en tijdloze handtekening, chic en toch modern. Ik werd geïnspireerd door de Boucheron-vrouw: Vrouwelijk, elegant en creatief. Het resultaat is een bloemig, chypre en musk parfum dat staat voor assertiviteit en vrouwelijkheid” - parfumeur Anne Flipo.

  • TOP                     HART                           BASIS
  • Manderijn            Turkse roos                 Witte muskus
  • Zwarte bes           Indische jasmijn          Sandelhout
  •                              Hibiscus                      Patchoeli
  •                                                                  Amber
De flacon

De flacon is als een talisman. De slangenschubben, de gouden cap, het label met het Bohème-logo en het juwelenkoord rond de hals van de flacon zijn typische Serpent Bohème kenmerken. De verpakking met gouden schubben maakt het af en weerspiegelt de flamboyante kant van Maison Boucheron.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten