25 februari 2019

Sisley - Le Phyto Rouge

De Le Phyto Rouge is een verzorgende lipstick met een ultrazijdezachte textuur. Ik merkte het gelijk al bij het maken van swatches, de lipstick gleed als boter over mijn hand.

Dankzij de ultrazijdezachte textuur worden je lippen gelijk voorzien van een fijn en hydraterende laagje en dit maakt het dragen van lipsticks natuurlijk een stuk comfortabeler. Ook zijn de Le Phyto Rouge voorzien van ‘Hydrobooster-complex’ een hele hap vol maar een manier om je lippen er direct voller en gladder uit te laten doen zien.

Het leuke aan luxe make-up is vooral dat het altijd als een juweeltje is ingepakt. Naast het kartonnen doosje tref je de lipstick huls aan in een rood suède jasje, hoe luxe is dat? Je bent echt wel even aan het uitpakken tot de lipstick hebt bereikt. En als het dan zover is tref je de prachtige gouden huls aan met de bekende zebra print van Sisley.

Nu heb ik gewoon geen 1 negatief punt te melden over deze juweeltje, geen een puntje wat mij niet aanspreekt. Ik vind de lipsticks echt perfect en ook de gehele uitstraling is perfectie. Ik vind de huls met magneet sluiting een 10, de vorm van de lipstick zelf is een 10 en de hele textuur, pigment, houdbaarheid en het aanbrengen is een 10. Sisley is een prijzig make-up merk maar als je ziet wat je krijgt vind ik het persoonlijk dubbel en dwars waard.

Én In de gehele collectie zit voor iedere liefhebber wel een mooie teint.

Mirané

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten