10 januari 2018

Starskin JuiceLab: sheet maskers met vitamine C 2.0

Na de superfood lifestyle trend, volgt nu ook de superfood skincare trend. STARSKIN, wereldwijde marktleider in sheet masks, omarmt deze trend als een van de eersten met JuiceLab: een collectie van drie krachtige vitamine C sheet maskers verrijkt met 75% flash gevriesdroogde vitamine C kristallen en een krachtig Activator Serum. Hallo nutri-boost en hallo healthy glow!

Supersmoothie voor de huid


De JuiceLab Power C+ Booster Masks zijn ontwikkeld als ware ‘power smoothies voor een gezonde, stralende huid’. Zo bevat elk JuiceLab sheet mask een shot van het Activator serum; een uitzonderlijk voedend serum dat blaakt van de antioxidantrijke bessen, voedzame groene groenten, scheuten en linzen – en nóg meer vitamine C, om zelfs de meest zorgvuldige skincare routines te verrijken. 

Verse vitamine C


De hele beautyindustrie weet het: vitamine C is een skincare superhero. Haar effecten op het gebied van anti-aging en huidverfijning zijn fantastisch en een gezonde glow gegarandeerd. De huidverzorgingsheld heeft echter één nadeel: het is, als ingrediënt, instabiel. Vitamine C oxideert snel en verliest, bij blootstelling aan licht en warmte, aan efficiëntie.  

Om de vitamine C vers te houden en optimaal te profiteren van haar wonderlijke werking, ontwikkelde STARSKIN pure flash gevriesdroogde vitamine C kristallen. Door de kristallen te vriesdrogen behoudt de vitamine C haar kracht en wordt deze pas bij gebruik geactiveerd.  

“Met JuiceLab willen wij een van de krachtigste skincare superhelden, vitamine C, weer welverdiend in de spotlight zetten: met een innovatieve twist, om optimaal te profiteren van zijn huid verfijnende en glow-inducerende effecten.” - STARSKIN co-founder Nicole Arnoldussen


Dankzij de krachtige combinatie van 75% pure flash gevriesdroogde vitamine C kristallen én het Activator Serum realiseert STARSKIN met JuiceLab de meest verfrissende en krachtige vitamine C maskerbehandeling ooit. Een zachtere, stralende en meer jeugdig ogende huid gegarandeerd – in slechts 15 minuten!

De STARSKIN JuiceLab Power C+ Booster Masks zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in drie varianten: Holy Kale (verhelderend & energizing), Razzle Dazzle (hydraterend en verfrissend) en Twist & Sprout (balancerend en kalmerend).

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten