15 december 2020

Strak uit het (witte) pak!

Misschien herken je het wel: soms moet je een beetje hulp van buitenaf zoeken om je lijf weer een beetje strak en gezond te krijgen. Want mede door COVID-19, minder sporten, meer hapjes en drankjes komen de kilootjes er toch weer aan, juist daar waar je het liever niet ziet. Ik ben natuurlijk ook niet meer piep en afvallen wordt steeds moeilijker. Op advies van Pascalle van Moort van LPG Nederland ben ik naar Skin Weert gegaan voor een LPG (corona)kuur. Met deze behandeling hoopte ik weer wat strakker in mijn vel komen te zitten.

Nu weten we allemaal dat elk pondje door het mondje gaat en je alleen maar resultaat boekt wanneer je ook op je voeding let. Met die belofte en ook dat ik de aankomende maanden meer mijn benenwagen zou gebruiken, ben ik gestart met de kuur. Na tien behandelingen kan ik nu zeggen: yes ik ben weer blij met mijn body, met dank aan Skin Weert! Maar wat is nu precies LPG? Susanne van de Aa van Skin Weert legt het haarfijn uit.

Wat is LPG endermologie?

LPG endermologie is een 100% natuurlijke mechanische bindweefselstimulatie voor het lichaam en gezicht. Je kunt het zien als fitness voor de huid waarbij de cellen - fibroblasten - weer in een goede conditie worden gebracht. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd zodat de huid gladder, steviger en strakker wordt. Deze pijnloze techniek heeft als doel bodycontouring en anti-aging. Voor het lichaam kun je denken aan het egaliseren van cellulite, het plaatselijk vet verminderen, huidversteviging en lymfedrainage. Voor het gezicht zijn er behandelingen om rimpels glad te strijken en het verstevigen van de huid maar ook contouring zoals het verminderen van een onderkin. Tijdens de behandeling geldt altijd een maximaal respect voor de huid, zonder risico’s of herstelperiodes en met resultaat voor de langere termijn.

Voor wie is het geschikt?

LPG endermologie is geschikt voor iedereen, jong of oud, die de huid van het lichaam of het gezicht wil verbeteren. Het is een 100% natuurlijke behandeling zonder dat er schade aan de huid wordt toegebracht en het brengt geen risico’s met zich mee. Voordat de behandeling begint, trek je een wit pak aan van een panty-achtige stof dat je hele lichaam, armen en benen bedekt. Met een speciale bindweefselmassagekop kan de specialist nu de aangegeven zones behandelen.

Uit hoeveel behandelingen bestaat een kuur?

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. We adviseren altijd te starten met twee keer per week. Na vier tot acht weken ga je over naar een keer per week, vier weken achter elkaar. Er wordt een tussentijdse evaluatie en tweede fotomoment ingepland om te beoordelen of het aantal behandelingen kan worden afgebouwd.

Hoe zit het met de nabehandeling of onderhoud?

Als je een mooi resultaat hebt bereikt, dan kan je dat naar wens onderhouden. Je behoudt het behaalde resultaat met eenmaal per maand nog een behandeling te ondergaan (en zelfs dan kan het resultaat nog toenemen!).

Wanneer zie je de eerste verbetering van de huid?

Iedere behandeling doet natuurlijk al iets, ook de eerste. Zichtbare en voelbare verandering kan al plaatsvinden vanaf de derde behandeling. Het zijn ontzettend dankbare behandelingen om te doen want mensen gaan altijd blij weg. Leuk weetje: als je gaat sporten binnen zes uur na de LPG behandeling, heb je zeventig procent meer vetverbranding dan normaal. Door de behandeling zetten we de vetverbranding in werking en kunnen we wel degelijk plaatselijk vet verbranden als we gaan sporten.

Hoe kun je nog meer resultaat behalen?

Dat kan bijvoorbeeld met supplementen die de behandelingen ondersteunen, zoals de 14-Day Express Day & Night Orange Peel Stop. Deze is geschikt voor de benen en billen want daar zit met name cellulite. Ik ben echt fan van dit product! Het is een tweeweekse kuur die je in de ochtend en avond inneemt. Het stimuleert de vetverbranding, maakt het weefsel soepeler, verkleint de vetcellen en werkt vochtafdrijvend. Een ander supplement is SOS Fat & Sugar Control, deze gebruik je wanneer je te veel suikers en vet hebt gegeten. Denk aan zware maaltijden als je uit eten gaat, bij verjaardagen en natuurlijk tijdens de feestdagen. Op deze manier neutraliseer je de ingenomen suikers en vetten (ze worden afgebroken als afvalstof) terwijl je bloedsuikerspiegel in balans blijft. Je mag het enkele dagen gebruiken maar het is niet de bedoeling om dit als kuur in te zetten of langdurig te gebruiken.

  • Cellulite egaliseren
  • Huidverstrakking
  • Lokaal resistent vet verbranden
  • Donkere kringen en wallen verminderen
  • Onderkin reduceren

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten