22 juni 2018

SUPRÊME JEUNESSE LÈVRES opvullende verzorging voor de lippen.

De schoonheid van een glimlach is onvergetelijk. De eerste indruk begint vaak met een glimlach en omdat we slechts één keer een goede eerste indruk kunnen maken is het belangrijk om de lippen goed te verzorgen.

PAYOT ontwikkelde een nieuw verzorgingsproduct voor de lippen. Een handige pen die tussen verzorging en schoonheid in zit en zorgt dat de lippen er perfect verzorgd en jeugdig uitzien.

WIST JE DAT...

De eerste tekenen van veroudering van de huid zijn vaak als eerste te zien aan de lippen omdat de huid daar zeer gevoelig is.

SUPRÊME JEUNESSE LÈVRES is een zorgvuldig ontworpen verzorgingsproduct met een doelgerichte punt. De lippen worden omhuld met een zijdezachte sluier en voelen heerlijk aan. De tintelende textuur laat weten dat het product werkt. De lippen worden mooi gevuld en zien er verzorgd uit. Een doorzichtig roze laagje geeft de lippen een mooie glans en een niet plakkerige finish. De verleidelijke jasmijngeur maakt het geheel af.

Payot Lips V3

Actieve bestanddelen;

Magnolia- en orchidee-extract:

Doelgerichte werking tegen veroudering.
Werkt verstevigend.

Mosterdzaadextract:

Verfijnt en vormt de lippen. Zorgt voor een glad uiterlijk en stimuleert de microcirculatie voor een mooie teint.

Cacinine:

Beschermt tegen oxidatieve stress door vrije radicalen op te vangen. Het stimuleert de aanmaak van collageen, verzacht huidontstekingen en verkleint mee- eters.

Ingekapseld hyaluronzuur:

Hydrateert, verzacht en vult fijne lijntjes en rimpeltjes op. Voor volle lippen.

Resultaat:

Mooie gevulde, verzorgde lippen die zorgen voor een jeugdige glimlach.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten