30 november 2018

The Library Of Fragrance

Meer dan 200 geuren geïnspireerd op alledaagse objecten, ervaringen en luchtjes die ons iedere dag omringen in een draagbaar parfum. Een geuren bibliotheek waarbij het draait om de emotie van de drager, uitgevoerd in heerlijke eau de cologne sprays.

De geuren

De collectie bestaat uit een brede selectie van meer dan 200 geuren die variëren van cupcake, vers gemaaid gras, mojito, oude boeken, verse gember, leer, pizza, drop, ananas, bubble gum, sneeuw en veel meer bijzondere geuren.

Een mooi voorbeeld van geur emotie is de geur van Play-Doh wie kent de typische geur van deze klei niet? De geur die je tegemoet kwam bij het openen van het potje is nu samengevat in een eau de cologne spray die direct een glimlach op je gezicht bezorgt. Kortom, er is voor iedereen wel een geur die een fijne emotie losmaakt en dat is precies waar The Library Of Fragrance voor gemaakt is!

Met de ruime keuze is er voor iedereen wel een passende geur die de emotie prikkelt.

Alle geuren worden in de Verenigde Staten geproduceerd en in mondgeblazen flesjes gegoten, zonder overbodige verpakking om het milieu te sparen. De eau de cologne sprays komen zonder toevoeging van chemicaliën tot stand, zijn vrij van parabenen, kleurstoffen of bindmiddel én zijn 100% vegan en worden uiteraard niet op dieren getest.

“Het hebben van alleen designer parfums is hetzelfde als alleen maar avond kleding bezitten, soms heb je nu eenmaal behoefte aan iets comfortabels” aldus de oprichter van The Library of Fragrance.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten