10 januari 2018

Thierry Mugler presenteert nieuwe Angel Muse flacon

Voor de vrouw die geen genoeg krijgt van de Mugler magie en haar kaptafel graag verrijkt met een kosmisch kunstwerk is er nu Angel Muse Eau de Parfum in een futuristische 100 ml flacon. Gul in inhoud, baanbrekend in design.

Genereus & majestueus


Exact één jaar na zijn intrede in de Mugler kosmos verschijnt Angel Muse in een genereuze 100 ml flacon. Speciaal voor dit nieuwe gulle formaat werd de flacon herwerkt met een verankerde rechtopstaande basis. Klaar om op te stijgen en liefhebsters mee te voeren in zijn fatale aantrekkingskracht.

In het verlengde van de krachtige basis heeft de flacon hetzelfde elliptische design als de 30 en 50 ml-varianten; in de vorm van een kosmische steen. Ogend alsof hij gepolijst is, sensueel, ergonomisch en volmaakt glad welvend met in het hart de ster die Mugler zo dierbaar is. 

“Als ik Angel Muse ruik bij een vrouw doet dit mij denken aan een wolk die me overweldigt, mij grijpt. Het is een genot, een ultra-vrouwelijk en verslavend parfum. Helder, verrukkelijk, betoverend extravagant… met volume.” – Parfumeur Quintin Bisch


Angel Muse 3.0


Angel Muse is de futuristische, verleidelijke gourmand navolging van Muglers Angel, die als een schokgolf schudt door het Angel sterrenstel, van de hand van Quintin Bisch. Het is een explosief en verslavend eau de parfum dankzij het duo van vetiver- en hazelnootcrème. Enerzijds de zijdezachte, smakelijke hazelnoot, anderzijds een van de edelste en elegantste houtnoten van de parfumerie, voor een uniek polariserend parfum dat je niet onbewogen laat en typisch Mugler te noemen is. Onmiskenbaar, onweerstaanbaar maar nooit overdreven.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten