24 augustus 2018

Tonymoly introduceert de Bamboo serie

Ontdek de geheimen van het Koreaanse schoonheidsideaal voor een stralende huid met de Bamboe serie van Tonymoly. Tonymoly, één van de meest toonaangevende Koreaanse beautymerken, lanceert de Pure Eco Bamboo-lijn, een formule bestaande uit pure bamboesap. In drie stappen kalmeer, verkoel en stabiliseer je het vochtgehalte van je huid.

Stap 1 RELAX!

Kom in Koreaanse sferen met de Tonymoly Bamboo Soothing Gel. De veelzijdige gel, die voor 99% uit Damyang bestaat, is rijk aan mineralen en aminozuren en zorgt voor de optimale ontspanning voor zowel je gezicht als lichaam. Hét product voor een onweerstaanbare zachte en relaxte huid.

Stap 2 COOL DOWN!

Klaar voor een ultieme cool kick!? De Tonymoly Bamboo Clear Water Fresh Toner bestaat voor 96% uit echt bamboewater en verfrist vanaf de eerste aanraking. Deze tweede stap in de Tonymoly Bamboe serie is de perfecte hydratatie voor een vermoeide en een gespannen huid.

Stap 3 Moisture Up!

De Tonymoly Bamboo Cold Water Moisture Cream brengt het vochtgehalte weer helemaal in balans, ideaal voor verfrissing van de huid en geest. De gel-vormige moisturizer is verrijkt met 80% natuurlijk bamboewater en is geliefd bij zowel mannen als vrouwen.

Zeg goodbye tegen een geïrriteerde en droge huid en ervaar de kracht van natuurlijke mineralen en aminozuren voor een rustgevend en gerevitaliseerd gevoel vanaf het eerste gebruik!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten