25 februari 2019

Tonymoly:Ferment Snail

Wat is het geheim van Aziatische schoonheden? Waarom zien de meesten er 20 jonger uit dan ze in werkelijkheid zijn? En wie wil dat nou niet?

We kunnen veel zeggen over waardoor Aziaten er goed uitzien: het klimaat, hun erfelijkheid, de producten. Maar dat zegt nog niets,...

Het belangrijkste geheim van deze vrouwen is Ferment Snail. Dit is de nieuwste verzorgingslijn van Tonymoly, gebaseerd op het slijm van zwarte slakken. Ja, ik weet dat het niet echt smakelijk klinkt, maar dit middel is al jarenlang één van de best verkopende producten in Azië!

Het effect is vergelijkbaar met de inhoud van botoxinjecties - de spieren ontspannen, de elasticiteit van de huid herstelt en rimpels verdwijnen. Maar in tegenstelling tot botox, is dit absoluut veilig voor het lichaam en veroorzaakt het geen bijwerkingen. Aziaten hebben echt geluk - de Achatinaslakken komen precies in dit deel van de wereld voor.

Wetenschappers hebben veel tijd besteed aan het observeren van het leven van Lissachatina fulica, de grote zwarte landslak. Zij hebben ontdekt dat dit schaaldier zijn slijm gebruikt om de toegang van zijn huis af te sluiten, en de schade eraan te herstellen. Het slijm heeft het vermogen om barstjes en zelfs gaten in het slakkenhuis te herstellen. Het slijm werkt ook precies op dezelfde manier op de huid: het vult rimpels op, maakt de huid glad en herstelt het.

Tonymoly - één van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty Scene - doet er nog een schepje bovenop. Maandenlang worden slakken die het slijm produceren gevoed met gouden, groene thee. De afscheiding van deze slakken wordt 365 dagen gefermenteerd en vormt hiermee de basis van de nieuwste verzorgingslijn van Tonymoly:Ferment Snail.

Say bye to dry lips!

Airco, verwarming, zonlicht of een koude wind: het doet het vochtgehalte van je lippen niet veel goeds. Met Timeless Ferment Snail Lip Treatment bereid je je kwetsbare lippen voor op het onverwachte en hydrateer je intens. Door de bijzonder vochtinbrengende werking worden gesprongen lippen onmiddellijk hersteld. De zachte textuur flatteert de lippen en laat een zachte, zijdeachtige glans achter.

Are you ready to kiss?

In veel Aziatische landen laat men levende slakken over het gezicht kruipen, een bijzondere tactiek, maar misschien ook wel weerzinwekkend! Het intense Care Snail Gel Mask van Tonymoly is een toegankelijk alternatief met dezelfde werkzame stoffen uit slakkenslijm. Het masker vermindert donkere vlekken en (acne) littekens in het gezicht en toont onmiddellijk zichtbare resultaten! Bovendien geeft deze effectieve moisturizer je huid een zijdezacht gevoel.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten