6 juli 2018

Versterk je innerlijke verdediging om een gezonde huid te houden!

Het Japanse cosmeticahuis Shiseido komt in 2014 met het unieke product Ultimune. Een product dat nog steeds revolutionair is in de cosmeticawereld en inmiddels al bekroond met 116 beauty industry awards en 34 patenten. Ultimune staat helemaal op zichzelf en heeft een unieke werking, het pakt het eigen verdedigingssysteem van je huid aan.

2018 - Ultimune gaat een stap verder

De nieuwe Ultimune heeft een versterkte formule. Het is gebaseerd op een onderzoek van 20 jaar naar de werking van de Langerhanscellen in de huid (ook wel je gezondheidscellen).

Ultimune activeert het huid-immuunsysteem en geeft een boost aan zijn multi-defensieve krachten. Je kunt het aan de klant uitleggen als een powerbooster en activeert de natuurlijke kracht van de huid om zich te weren tegen dagelijkse schade en alle tekenen van verouderingen, te vergelijken met cardiogym of voedingssupplementen en vitamines; het zorgt ervoor dat je je fit blijft voelen.

En nu Shiseido’s nieuwe ontdekking; wanneer de huid wordt blootgesteld aan sterke schadelijke factoren, neemt het aantal Langerhanscellen af.

De nieuwe versterkte formule genaamd ImuGeneration Technology;

  • VERSTERKT de werking van de Langerhanscellen. 
  • ONDERSTEUNT de werking van de Langerhanscellen. 
  • PRODUCEERT nieuwe Langerhanscellen.

Ook de textuur is verbetert, de wat dikkere maar dauwachtige textuur glijdt soepel over de huid, wat zorgt voor een continu satijnzacht gevoel.

Ultimune heeft nu een kalmerende geur wat voorkomt dat de immuniteit afneemt bij emotionele stress.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten