10 januari 2018

Vier veelzijdige vrouwelijkheid met KENZO World Intense

Verslavend, sensueel en krachtig. KENZO World Intense is de nieuwste intense geurvariatie op de KENZO World damesgeur uit 2016. Het eau de parfum is krachtig, bloemig en gourmand en vastberaden de duale vrouwelijke kracht te onthullen. Het is een sensuele geur voor de moderne, gewaagde en inspirerende vrouw met de geurnoten van zwarte pruim, stralende pioenroos, sensueel jasmijn en gourmand vanille.

KENZO World: viert vrouwelijke kracht


KENZO World Eau de Parfum en KENZO World Eau de Parfum Intense vertellen een verhaal; een verhaal van bloemen, een verhaal van vrouwen die zichzelf durven te zijn, een verhaal van uitgesprokenheid en zelfexpressie.

Waar de originele KENZO World geur ‘amber floral’ te noemen is; met een opening van framboos, een hart van pioenroos en jasmijn en een warm slotakkoord van ambroxan, is Kenzo World Intense meer ‘gourmand floral’; met een ongekende opening van verslavende fluweelzachte zwarte pruim, wederom een hart van pioenroos en jasmijn en een basisnoot van gourmand vanille.

Kenzo World Intense: een intense explosie


KENZO World Eau de Parfum Intense is, volgens KENZO, een uitgesproken blend van genres, stijlen en materialen – net zoals het creatieve duo dat schuilgaat achter KENZO fashion. De nieuwe geur werd gecreëerd door parfumeur Francis Kurkdjian in samenwerking met Maïa Lernout en ging uit van olfactorische dualiteit: “We voegden een nieuw olfactorisch akkoord toe, gebaseerd op het fundament van het KENZO World Eau de Parfum, dat we extreem uitvergroten met het duo van verslavende zwarte pruim en intense vanille, om een nieuw verhaal te vertellen.” Het verhaal van de vrouw van vandaag: vrij, krachtig en per definitie onconventioneelL’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten