10 januari 2018

Volumemascara 2.0: Collistar Mascara Volume Unico

Er is mascara… en is er Collistar Mascara Volume Unico. Een unieke mascara die verzorging en volume combineert met een innovatieve formule die de wimpers van binnenuit versterkt en verlengt. Met direct 200% meer volume!

Uniek in zijn soort


Collistar had in de ontwikkeling van haar nieuwe mascara één missie, namelijk: een mascara creëren die uniek was in zijn soort. Niet alleen wat betreft volume, maar op alle vlakken; van textuur tot formule en van borstel tot verpakking, zodat Collistar zich duidelijk kan onderscheiden van haar concurrenten. En volgens de makers is dat gelukt met Mascara Volume Unico.

Collistar Mascara Volume Unico is uniek en innovatief in haar…

  1. Formule: de speciale combinatie van Pathenol en peptiden (waaronder widelash) herstelt de wimperhaartjes van binnenuit, waardoor deze geleidelijk sterker en dikker worden. Met resultaat, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Na twee weken nemen de wimpers al 41% toe in diameter en na vier weken zelfs 62,8%. Verwacht bij dagelijks gebruik dikkere, sterkere, vollere en steviger verankerde wimpers.
  2. Textuur: de speciale, ultrazachte en crèmeachtige textuur droogt niet direct, waardoor je makkelijk meerdere laagjes over elkaar aan kan brengen voor een tailor-made look met direct 200% meer volume.
  3. Borstel: de speciale borstel is een combinatie van twee best selling mascaraborstels. Deze nieuwe dubbelborstel-technologie ‘vangt’ het product en verdeelt de buildable formule gelijkmatig over de wimpers, vanaf de aanzet tot het uiteinde.


Een ware eyecatcher


De Mascara Volume Unico is bewust is slechts één kleur uitgebracht: intens zwart, de ultieme mascarakleur. Ook is er een waterproof variant, die zee-, zwembad- en douchewater-proof is. Je herkent de Volume Unico mascara aan haar luxueze lichtweerkaatsende gouden verpakking met circulaire inkepingen aan de zijkant. Tijdens de lanceerperiode ontvangt elke consument een gratis Black Kajal Eye Pencil (travel size) bij aankoop van een Mascara Volume Unico. 

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten