15 juni 2018

Wat een zonnetje al niet kan doen?!?

Hier wordt een mens toch vrolijk van? Lekker genieten met een wijntje in de zon ÉN natuurlijk smeren we heel netjes onze zonnebrandproducten. Maar denken we ook aan ons haar? Want ons haar heeft een wat te doorstaan in de zomermaanden...

Er zijn veel producten die het haar beschermt tegen de zon, zout water, regen en meer. Op de warme zomerdagen zijn deze producten een absolute musthave voor iedere badkamer. De essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen in de producten beschermen en herstellen het haar. Het resultaat is uitzonderlijk zijdezacht, glanzend haar dat makkelijk door te kammen is en mooi te stylen is voor zomerse beachy looks.

Gebruik een milde shampoo die zonbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater.

De shampoo van bijvoorbeeld KEUNE CARE SUN SHIELD SHAMPOO bevat provitamine B5 en een antichloor- complex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. Het haar blijft zacht en gehydrateerd, zelfs na een hele dag op het strand in de zon.

Gebruik: Breng de Sun Shield Shampoo aan op licht vochtig haar. Masseer het goed in en spoel het daarna goed uit. Indien nodig herhalen.

Gebruik nà de shampoo een intensief hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken weer leven wordt ingeblazen door de intensieve hydratatie. De conditioner maakt het makkelijker het haar te ontwarren. De UV-filter in het product beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon.

Gebruik: Breng de Conditioner aan op gewassen haar. Laat het product 1 tot 3 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit.

Gebruik een beschermende haarolie,er zijn verschillende merken die deze olie in het assortiment hebben, want deze haarolie geeft optimale bescherming van het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke, uitdrogende uv-stralingen door de zon. De spray sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt. De olie legt een minuscule laag om het haar zodat het waterbestendig wordt en niet uitdroogt. De Vitamine E in de olie geeft het haar volume en glans.

Gebruik: Spray de olie royaal op vochtig of droog haar voor of tijdens de blootstelling aan de zon.

TAKE GOOD CARE FOR GORGEOUS HAIR!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten