25 februari 2019

Wenkbrauwen maken je look

De brow goeroe Anastasia Soare is wel bekend en uitgegroeid tot een icoon voor het stylen van wenkbrauwen. Niemand stylt en vormt brows zoals zij dat doet en voor de Hollywood elite staat haar salon dan ook bekend als de plek voor perfecte brow-shaping.

Met de door haar ontwikkelde techniek heeft Anastasia een schitterende reputatie en sterren-klanten kring opgebouwd. Zo mag alleen zij de wenkbrauwen van onder andere beroemdheden als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce, Naomi Campbell en Victoria Beckham behandelen.

Anastasia ontdekte de ‘golden ratio’, de perfecte wenkbrauw voor iedereen op basis van universele verhoudingen in het gezicht. Deze wiskundige verhouding biedt de sleutel tot het vinden van balans, symmetrie en schoonheid. Door de principes van deze oude wetenschap te volgen, creëerde Anastasia een eigen techniek voor het vormen van wenkbrauwen die elke gezichtsvorm aanvult.

“Wenkbrauwen moeten direct boven het midden van je neusgaten beginnen. Het hoogste punt van de boog moet uitgelijnd zijn met de punt van de neus en het midden van de iris. Wenkbrauwen moeten eindigen waar de buitenste rand van het neusgat aansluit op de buitenste ooghoek.” zegt Anastasia.

Deze universele verhouding heeft Anastasia verwerkt in haar vijf verschillende stencils. Op basis van drie eenvoudige meetpunten, bepaal je aan de hand van iemands botstructuur welke van de vijf stencils geschikt is en de perfecte brow creëert!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten